@Smerfetka94 gdzie twój test ? [emoji16][emoji16][emoji16]
reklama
Bluey.An
Fanka BB :)
Też tak sądzę aż miło mi wracać do mojego pierwszego pozytywnego testuMój trafił do śmieci bo taki test to nie test nie takiego oczekuje haha
Czarnakawa91
Ale trzymaj za mnie kciuki żeby kolejny już był normalnyTeż tak sądzę aż miło mi wracać do mojego pierwszego pozytywnego testu
Mecenasowa27
trzymam kciuki za staranka. Ja również przeziębiona, wczoraj rano obudziłam się zasmarkana eeehI mi udało się przeczytać do końca . Ja chyba po owulacji więc zaczynam odliczanie do testowania jak na złość dopadło mnie przeziębienie
póki nie ma to zawsze jest nadzieja że się nie pojawoHey Dziewczyny U mnie dzisiaj dzień @, na teście biało więc pewnie lada moment znacznie się nowy cykl.. Miłego dnia kochane
ja zawsze do testów mocz zbieram do pojemniczka bo tak jak raz probowalam włożyć w strumień moczu to masakra byłaHej u mnie dzis możliwy dzień 1 @, ale może cykl się przesunął i czekam pare dni. Zrobiłam dzisiaj test bo przecież nie żebym dwa dni temu wam pisała ze zrobię test dopiero po weekendzie oczywscie go zalałam, nie wiem nie umiem sikać prawidłowo na te sikance powtórzę jutro albo po weekendzie, co myślicie ?
faktycznie tam coś chyba widaćNa ostatnim zdjęciu tak ledwo, ledwo cień cienia widze
AngelOfHope
Aktywna w BB
Dzięki kochana za słowa otuchy Jednak mam przeczucie, że to nie ten cykl. Zobaczymy..Przykro mi ale skoro @ jeszcze nie ma to może jeszcze jest szansa. Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam test w dniu @ i nic nie było widać . Ależ byłam zawiedziona. Ale @ nie przyszła więc powtórzyłam test chyba następnego dnia i bardzo blada kreska się pojawiła . Trzymam kciuki żeby u ciebie też tak było
Smerfetka94
Lipton....@Smerfetka94 gdzie twój test ? [emoji16][emoji16][emoji16]
Ale mam jakieś przeczucie. Sutki zaczynają mnie bolec bardziej a na dodatek dzisiaj mam pełno śluzu.. Przed @ tak nie miewam
AngelOfHope
Aktywna w BB
Więc czekamy wspólnie Trzymam kciuki.No wlasnie ciężko było mi uchwycić wiec czekamy czy @ się nie pojawi
AngelOfHope
Aktywna w BB
Witamy i trzymamy kciukiDziewczyny chciałabym się do was dołączyć ! Będę testować 22.10
reklama
AngelOfHope
Aktywna w BB
Może coś z tego będzie..Lipton....
Ale mam jakieś przeczucie. Sutki zaczynają mnie bolec bardziej a na dodatek dzisiaj mam pełno śluzu.. Przed @ tak nie miewam
Podziel się: