reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
I mi udało się przeczytać do końca . Ja chyba po owulacji więc zaczynam odliczanie do testowania 🙂 jak na złość dopadło mnie przeziębienie
trzymam kciuki za staranka. Ja również przeziębiona, wczoraj rano obudziłam się zasmarkana eeeh
Hey Dziewczyny 🙂 U mnie dzisiaj dzień @, na teście biało więc pewnie lada moment znacznie się nowy cykl.. Miłego dnia kochane 😊
póki nie ma to zawsze jest nadzieja że się nie pojawo
Hej u mnie dzis możliwy dzień 1 @, ale może cykl się przesunął i czekam pare dni. Zrobiłam dzisiaj test bo przecież nie żebym dwa dni temu wam pisała ze zrobię test dopiero po weekendzie 😅 oczywscie go zalałam, nie wiem nie umiem sikać prawidłowo na te sikance 🤔 powtórzę jutro albo po weekendzie, co myślicie ?
ja zawsze do testów mocz zbieram do pojemniczka bo tak jak raz probowalam włożyć w strumień moczu to masakra była 😂
Na ostatnim zdjęciu tak ledwo, ledwo cień cienia widze
faktycznie tam coś chyba widać 🤔

Przykro mi 😒 ale skoro @ jeszcze nie ma to może jeszcze jest szansa. Ja w poprzedniej ciąży zrobiłam test w dniu @ i nic nie było widać . Ależ byłam zawiedziona. Ale @ nie przyszła więc powtórzyłam test chyba następnego dnia i bardzo blada kreska się pojawiła . Trzymam kciuki żeby u ciebie też tak było 😀
Dzięki kochana za słowa otuchy 😊 Jednak mam przeczucie, że to nie ten cykl. Zobaczymy.. 🙂

reklama
Do góry