reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Czesc dziewczyny,
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac :). Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo :(

Załączniki

• 20201007_073137.jpg
    20201007_073137.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 113
Trzymam kciuki ❤
Ja dziś będę dzwonić próbować się do lekarza zarejestrować endo-gin, a jak nie to już jestem do samego endo zarejstrowana więc zostanę wtedy przy tamtym.. Chociaż zastanawiam się nad porada online, bo w sumie to ma zobaczyć wyniki i przepisać tabletki, bo innego tu sposobu na obniżenie TSH nie widzę..,
Ja miałam skierowanie pilne do endo i żaden mnie przyjąć nie chciał.
Znajoma ginekolog z Krk przepisywała mi leki na zbicie tsh.
Teraz czekam na wizyte do endo gina w grudniu 😐

Czesc dziewczyny,
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac :). Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo :(
Nie smuc się. Ciesz się na razie nie myśl o tym co było.
Ja miałam 3 biochemiczne ale z każdej cieszyliśmy się z partnerem do samego końca.
Ja wierzę że w końcu musi się udać

Ja jeszcze nadzieję jakąś mam.
Sutki napierniczaja 😅 czasem mnie coś zakluje w prawym boku, wydaje mi się że jajnik.
W niedzielę wieczorem złapał mnie taki ból że nawet jak leżałam to czułam.
Dzisiaj dzień bez testu...
Może jutro jakoś wleci chociaż obiecałam sobie ze dopiero po drugim terminie @

Czesc dziewczyny,
Widać :). Będzie dobrze, biochemiczne się zdarzają, ale nie ma co sie martwic na zapas. Idz na bede i powtorz za 2dni, jak bedzie ladnie przyrastac to wszystko powinno byc ok. Trzymam kciuki!

reklama
Do góry