reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Hej. Nadrobiłam Was.
Witam nowe dziewczyny 👭
Ja po wczorajszym dołku, dziś już jest lepiej.. Zapisałam się do endokrynologa i zobaczymy co mi powie.. Staram się być dobrej myśli, ale wszyysko idzie nie tak jak powinno. Ale jestem optymistka.. Dobranoc..

Moje drogie ja nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test i to był błąd. Hajzer by się tej bieli nie powstydził :p chociaż nie do końca bo wyszła mi druga kreska ale w druga stronę 😂 ale to błąd testu. Wiec więcej nie robie chyba ze faktycznie spóźni mi się okres. Powinnam mieć okres 9-12 zobaczymy 🤔 w sumie to nie wiem po co robilam ten test, chyba tylko po to żeby się z rana dołować 🙄

Moje drogie ja nie wytrzymałam i dzisiaj zrobiłam test i to był błąd. Hajzer by się tej bieli nie powstydził :p chociaż nie do końca bo wyszła mi druga kreska ale w druga stronę 😂 ale to błąd testu. Wiec więcej nie robie chyba ze faktycznie spóźni mi się okres. Powinnam mieć okres 9-12 zobaczymy 🤔 w sumie to nie wiem po co robilam ten test, chyba tylko po to żeby się z rana dołować 🙄
Mi termin @ przypada dzisiaj albo pojutrze..

Może u ciebie jeszcze za wcześnie. Nie trać nadziei 🙃

Mi termin @ przypada dzisiaj albo pojutrze..

Może u ciebie jeszcze za wcześnie. Nie trać nadziei 🙃
Dzięki :) Wiesz, po prostu niby człowiek sobie mówi ze co będzie to będzie a jednak robi się ten test i ma się nadzieje ze może jednak pokażą się te nieszczęsne dwie kreski :p i chuuu wyszło jak zawsze 😤 dlatego do okresu nie robie nie będzie rozczarowań, leży jeden ostatni w pogotowiu jak coś ☺️

Do 🐵 masz jeszcze trochę czasu.. Także poczekaj z testowaniem.. Bo dziś dopiero 7..
Mi w 10dpo nic nie pokazało, a w 12dpo był cień drugiej kreski..

Dzisiaj jadę powtórzyć betę żeby się upewnić
Trzymam kciuki ❤️
Ja dziś będę dzwonić próbować się do lekarza zarejestrować endo-gin, a jak nie to już jestem do samego endo zarejstrowana więc zostanę wtedy przy tamtym.. Chociaż zastanawiam się nad porada online, bo w sumie to ma zobaczyć wyniki i przepisać tabletki, bo innego tu sposobu na obniżenie TSH nie widzę..,

reklama
Do 🐵 masz jeszcze trochę czasu.. Także poczekaj z testowaniem.. Bo dziś dopiero 7..
Mi w 10dpo nic nie pokazało, a w 12dpo był cień drugiej kreski..
Jak nie dostanę okresu w weekend to będę testować :) w końcu jak mam być w ciąży to będę a jak nie to nie 😂 jak to dziewczyny tutaj mówicie: dopóki @ nie ma to piłka jest w grze 😂

Do góry