Smerfetka94
Fanka BB :)
Powinnaś od razu po teście pójść na betę.Dlatego muszę się dowiedzieć żeby dobrze spadała beta
Skoro miałaś blade to teraz się nie dowiesz, o ile byłaś w ciąży...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powinnaś od razu po teście pójść na betę.Dlatego muszę się dowiedzieć żeby dobrze spadała beta
Powinnaś od razu po teście pójść na betę.
Skoro miałaś blade to teraz się nie dowiesz, o ile byłaś w ciąży...
Otóż to!
A nie czekać jak krwawienie się skończy. Skoro Ty na wszystkich testach widziałaś blade kreski, A teraz krwawisz to już powinnaś być na becie żeby wykluczyć bądź potwierdzić ciążę
Ja zaraz po pierwszej bladej kresce bym poszła żeby wiedzieć na czym stoję. A one ci już chyba w tamtym tygodniu wychodziły.Ja i tak w tym tygodniu nie pójdę. Nie mam jak....
Dzisiaj robiłam test i nic nie ma. Biel bieli, czysty vizir
Ja zaraz po pierwszej bladej kresce bym poszła żeby wiedzieć na czym stoję. A one ci już chyba w tamtym tygodniu wychodziły.
Teraz już niestety niczego się nie dowiesz
Zapytaj na staraczkach. One tam wiedzą lepiejDziewczyny jak się czułyście po tym zastrzyku ovitrelle ? Ja czuje jakby mnie tam ciągło, rozpychało..bardzo dziwne uczucie
Prolaktyne masz chyba wysoka w takim razieNo teraz już chyba lipa, choć więcej mi wycieka z piersi podobne do siary. Hmm. Nie wiem co myśleć, zrobie test pojutrze tak jak miała wypadać miesiączka normalnie. Jak nic nie wyjdzie to trudno, żyje się dalej
Prolaktyne masz chyba wysoka w takim razie