reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Otóż to!
A nie czekać jak krwawienie się skończy. Skoro Ty na wszystkich testach widziałaś blade kreski, A teraz krwawisz to już powinnaś być na becie żeby wykluczyć bądź potwierdzić ciążę
Powinnaś od razu po teście pójść na betę.
Skoro miałaś blade to teraz się nie dowiesz, o ile byłaś w ciąży...

Ja i tak w tym tygodniu nie pójdę. Nie mam jak....
Dzisiaj robiłam test i nic nie ma. Biel bieli, czysty vizir
Otóż to!
A nie czekać jak krwawienie się skończy. Skoro Ty na wszystkich testach widziałaś blade kreski, A teraz krwawisz to już powinnaś być na becie żeby wykluczyć bądź potwierdzić ciążę

No teraz już chyba lipa, choć więcej mi wycieka z piersi podobne do siary. Hmm. Nie wiem co myśleć, zrobie test pojutrze tak jak miała wypadać miesiączka normalnie. Jak nic nie wyjdzie to trudno, żyje się dalej :)
Ja zaraz po pierwszej bladej kresce bym poszła żeby wiedzieć na czym stoję. A one ci już chyba w tamtym tygodniu wychodziły.
Teraz już niestety niczego się nie dowiesz

reklama
Do góry