reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Czesc dziewczyny,
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac :). Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo :(

Załączniki

• 20201007_073137.jpg
    20201007_073137.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 113
Trzymam kciuki ❤
Ja dziś będę dzwonić próbować się do lekarza zarejestrować endo-gin, a jak nie to już jestem do samego endo zarejstrowana więc zostanę wtedy przy tamtym.. Chociaż zastanawiam się nad porada online, bo w sumie to ma zobaczyć wyniki i przepisać tabletki, bo innego tu sposobu na obniżenie TSH nie widzę..,
Ja miałam skierowanie pilne do endo i żaden mnie przyjąć nie chciał.
Znajoma ginekolog z Krk przepisywała mi leki na zbicie tsh.
Teraz czekam na wizyte do endo gina w grudniu 😐

Czesc dziewczyny,
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac :). Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo :(
Nie smuc się. Ciesz się na razie nie myśl o tym co było.
Ja miałam 3 biochemiczne ale z każdej cieszyliśmy się z partnerem do samego końca.
Ja wierzę że w końcu musi się udać

Ja jeszcze nadzieję jakąś mam.
Sutki napierniczaja 😅 czasem mnie coś zakluje w prawym boku, wydaje mi się że jajnik.
W niedzielę wieczorem złapał mnie taki ból że nawet jak leżałam to czułam.
Dzisiaj dzień bez testu...
Może jutro jakoś wleci chociaż obiecałam sobie ze dopiero po drugim terminie @

Czesc dziewczyny,
Widać :). Będzie dobrze, biochemiczne się zdarzają, ale nie ma co sie martwic na zapas. Idz na bede i powtorz za 2dni, jak bedzie ladnie przyrastac to wszystko powinno byc ok. Trzymam kciuki!

reklama
Do góry