reklama
Czesc dziewczyny,
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac . Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac . Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo
Załączniki
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja miałam skierowanie pilne do endo i żaden mnie przyjąć nie chciał.Trzymam kciuki ❤
Ja dziś będę dzwonić próbować się do lekarza zarejestrować endo-gin, a jak nie to już jestem do samego endo zarejstrowana więc zostanę wtedy przy tamtym.. Chociaż zastanawiam się nad porada online, bo w sumie to ma zobaczyć wyniki i przepisać tabletki, bo innego tu sposobu na obniżenie TSH nie widzę..,
Znajoma ginekolog z Krk przepisywała mi leki na zbicie tsh.
Teraz czekam na wizyte do endo gina w grudniu
Smerfetka94
Nie smuc się. Ciesz się na razie nie myśl o tym co było.Czesc dziewczyny,
Ja miałam 3 biochemiczne ale z każdej cieszyliśmy się z partnerem do samego końca.
Ja wierzę że w końcu musi się udać
Smerfetka94
Uuuu... Widzę że teraz każda po kolei wita się w 1dc.....U mnie 1dc, także trzymajcie kciuki za przyszły miesiąc
Ja nie chceeeeeeeeeee!!!
Smerfetka94
Ja jeszcze nadzieję jakąś mam.
Sutki napierniczaja czasem mnie coś zakluje w prawym boku, wydaje mi się że jajnik.
W niedzielę wieczorem złapał mnie taki ból że nawet jak leżałam to czułam.
Dzisiaj dzień bez testu...
Może jutro jakoś wleci chociaż obiecałam sobie ze dopiero po drugim terminie @
Sutki napierniczaja czasem mnie coś zakluje w prawym boku, wydaje mi się że jajnik.
W niedzielę wieczorem złapał mnie taki ból że nawet jak leżałam to czułam.
Dzisiaj dzień bez testu...
Może jutro jakoś wleci chociaż obiecałam sobie ze dopiero po drugim terminie @
Widać . Będzie dobrze, biochemiczne się zdarzają, ale nie ma co sie martwic na zapas. Idz na bede i powtorz za 2dni, jak bedzie ladnie przyrastac to wszystko powinno byc ok. Trzymam kciuki!Czesc dziewczyny,
reklama
Trzymam, daj znać po wizycie.Ide dziś do lekarza prywatnie dziewczyny 3majcie kciuki aby było zdrowe i żywe