Ja idę prywatnie, zarejstrowalam się przez znany lekarz na 22 października.. Także nie ma jeszcze tragedii..Ja miałam skierowanie pilne do endo i żaden mnie przyjąć nie chciał.
Znajoma ginekolog z Krk przepisywała mi leki na zbicie tsh.
Teraz czekam na wizyte do endo gina w grudniu
reklama
Mam cichaU mnie 1dc, także trzymajcie kciuki za przyszły miesiąc
Mam nadzieję że obie będziemy w kolejnym cyklu.. Mam taką małą nadzieję, że uda się..U mnie 1dc, także trzymajcie kciuki za przyszły miesiąc
Smerfetka94
Fanka BB :)
A dzisiaj żadna nie testuje??
Będzie dobrze.. Nie możesz być negatywnie nastawiona.. Głowa do góry..Czesc dziewczyny,
Czytam wasze wpisy juz od jakiegos czasu i postanowilam sie w koncu odezwac . Zrobilam dzis test ciazowy i wyszla bladziutka kreska, ale mam jeszcze 3 dni do planowanej miesiaczki. Dwa miesiace temu mialam ciaze biochemiczna, wiec jakos nie umiem sie cieszyc... wydaje mi sie ze skonczy sie tak samo
Jakas tu cisza z testami..A dzisiaj żadna nie testuje??
Smerfetka94
Noo... Aż smutnoJakas tu cisza z testami..
Cisza przed burza.. Nim się obejrzymy a tu będzie masa pozytywnych testów..Noo... Aż smutno
Trzymam kciuki za starania..U mnie 5 dc czyli już koniec okresu, nie mogę się doczekać starań wczoraj przyszły mi testy owulacyjne i termometr, dziś kupię witaminy bo mi się skończyły i staram się być dobrej myśli
reklama
monnkej
Jaki to termometr masz?U mnie 5 dc czyli już koniec okresu, nie mogę się doczekać starań wczoraj przyszły mi testy owulacyjne i termometr, dziś kupię witaminy bo mi się skończyły i staram się być dobrej myśli
Podziel się: