reklama
Dzej.zi
Fanka BB :)
Bardzo krótkie masz cykle.Na 26 dc dostaje @ wiec w zasadzie powinna być w sobote.
W pierwszej ciazy cień miałam w 23 dc, w drugiej 21 dc.
Mam nadzieje ze się tym razem uda. Niby jeszcze do mnie nie dotarło ostatnim razem ze jestem w ciazy ale jednak gdzies tam łezka się w oku kręci jak mówię o stracie
Wiadomo nie dociera do człowieka przez te pierwsze dni/tygodnie, tym bardziej jeśli ktoś jest po stracie to tylko niepotrzebne nerwy i stres. Ale kochana bądź dobrej myśli. [emoji3590]
wybierasz się na bete?
Pokaż zdjęcie testu...Ja miałam robić w piątek lub sobotę ( w dniu @) ale tak się dziwnie czułam tak nie na @ ze zrobiłam dzisiaj- jest druga kreska ale blada.
taka blada kreska z 21 dc chodzi teraz po domu i ma mądrala prawie 5 lat
A ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .
Magic_87
Pozytyw gratulujęJa zrobiłam dziś okres spóźnia się 3 dni ale nie do końca jestem pewna czy pozytywny...
Dopóki się nie pojawi to jest zawsze nadzieja.. Ale fakt czujemy podświadomie że jednak nie.. TuleA ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .
W następnym miesiącu może obie będziemy testowac..
Smerfetka94
Ja mam takie wahania od wczoraj.A ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..
Nie będzie dziś twojego testu.. Ja już tak przywyczajona , że ty codziennie robisz i pokazujesz..Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..
reklama
Smerfetka94
Chyba za dużo ich tu wrzucalamNie będzie dziś twojego testu.. Ja już tak przywyczajona , że ty codziennie robisz i pokazujesz..
Nie chce żeby komuś przeszkadzały
Podziel się: