reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Mi zreszta gin kazał robić na kilka dni przed @ bo mówi ze mogę mieć niewydolność ciałka żółtego ze zachodzę ale nie utrzymuje...

reklama
Na 26 dc dostaje @ wiec w zasadzie powinna być w sobote.
W pierwszej ciazy cień miałam w 23 dc, w drugiej 21 dc.
Mam nadzieje ze się tym razem uda. Niby jeszcze do mnie nie dotarło ostatnim razem ze jestem w ciazy ale jednak gdzies tam łezka się w oku kręci jak mówię o stracie
Bardzo krótkie masz cykle.
Wiadomo nie dociera do człowieka przez te pierwsze dni/tygodnie, tym bardziej jeśli ktoś jest po stracie to tylko niepotrzebne nerwy i stres. Ale kochana bądź dobrej myśli. [emoji3590]
wybierasz się na bete?

A ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .

A ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .
Dopóki 🐵 się nie pojawi to jest zawsze nadzieja.. Ale fakt czujemy podświadomie że jednak nie.. Tule 😘
W następnym miesiącu może obie będziemy testowac..

Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe 😁
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..

Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe 😁
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..
Nie będzie dziś twojego testu.. Ja już tak przywyczajona , że ty codziennie robisz i pokazujesz.. 😘

reklama
Do góry