reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Mi zreszta gin kazał robić na kilka dni przed @ bo mówi ze mogę mieć niewydolność ciałka żółtego ze zachodzę ale nie utrzymuje...

reklama
Na 26 dc dostaje @ wiec w zasadzie powinna być w sobote.
W pierwszej ciazy cień miałam w 23 dc, w drugiej 21 dc.
Mam nadzieje ze się tym razem uda. Niby jeszcze do mnie nie dotarło ostatnim razem ze jestem w ciazy ale jednak gdzies tam łezka się w oku kręci jak mówię o stracie
Bardzo krótkie masz cykle.
Wiadomo nie dociera do człowieka przez te pierwsze dni/tygodnie, tym bardziej jeśli ktoś jest po stracie to tylko niepotrzebne nerwy i stres. Ale kochana bądź dobrej myśli. [emoji3590]
wybierasz się na bete?

A ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .

A ja wam powiem dziewczyny , że nie wiem czy będę jednak jutro testować [emoji849] już w głębi duszy czuje że się nie udało, A moje przeczucia jeszcze nigdy mnie nie zawiodły [emoji17] więc chyba nie widzę sensu nawet kupować tego testu .
Dopóki 🐵 się nie pojawi to jest zawsze nadzieja.. Ale fakt czujemy podświadomie że jednak nie.. Tule 😘
W następnym miesiącu może obie będziemy testowac..

Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe 😁
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..

Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe 😁
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..
Nie będzie dziś twojego testu.. Ja już tak przywyczajona , że ty codziennie robisz i pokazujesz.. 😘

reklama
Do góry