reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dziewczyny gorąca prośba. Rozpiszecie mi jakie badania i w którym dc powinnam zrobić? Zacznę robić prywatnie bo muszę poszukać dobrego lekarza - moja dotychczasowa nie zbyt normalna. Rok temu byłam u niej z problemem plamien przed @ dała mi duphaston bez żadnych badań hormonalnych i jeszcze mówiła, że te hormony mogą utrudnić zajście w ciąże jak przecież duphaston jest na podtrzymanie ciąży.

Pokaż zdjęcie testu...
Nie wiem czy będzie widać, na żywo słabo ale coś się dziej
B38D87CD-1CC2-434F-8B48-451615849EDE.jpeg

Nie mam testu :(
Jutro zrobię, albo dzisiaj znowu ten z krwi i zobaczymy czy jest ciemniejsza kreska, jeśli tak to będę się cieszyć, bo chyba 3 razy pod rząd by mnie nie okłamał?
Boję się robić sikanca, bo ja i tak obojętne o której zrobię, bo na siku wstaje w nocy co 2 godziny Xd
@CzarnaMamba21 a Ty jak tam??
Testowanko zaliczone? [emoji16][emoji16]

Ja też od jakiegoś czasu muszę zjeść rano śniadanie bo aż ssa mnie.z głodu, gdzie wcześniej nie mógłam spojrzeć rano na śniadanie
Ale ostatnio robię się głodna rano.. Szok.
Wcześniej zylam bez śniadania a od kiedy zaczęłam brać euthyrox i jem po tym normalnie to teraz nie mogę wytrzymac az minie ten czas od wzięcia tabletki [emoji28][emoji28]

Jutro zrobię, albo dzisiaj znowu ten z krwi i zobaczymy czy jest ciemniejsza kreska, jeśli tak to będę się cieszyć, bo chyba 3 razy pod rząd by mnie nie okłamał?
Boję się robić sikanca, bo ja i tak obojętne o której zrobię, bo na siku wstaje w nocy co 2 godziny Xd
A nie chcesz skoczyć na betke??

reklama
Proszę Cienie rób tego z krwi [emoji17] tym bardziej przed terminem @ . Jak już to tylko sikaniec, albo beta te z krwi są do du***y .dają tylko żmudne nadzieję

Do góry