No dali rób [emoji16]wczoraj też nie z pierwszego moczu ,A kreska wyszła [emoji16][emoji16]
Dzisiaj już bez sensu bo z pierwszego moczu i tak nie zrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzisiaj już bez sensu bo z pierwszego moczu i tak nie zrobię
Nie wiem czy będzie widać, na żywo słabo ale coś się dziejPokaż zdjęcie testu...
@CzarnaMamba21 a Ty jak tam??
Testowanko zaliczone? [emoji16][emoji16]
Ale ostatnio robię się głodna rano.. Szok.
Wcześniej zylam bez śniadania a od kiedy zaczęłam brać euthyrox i jem po tym normalnie to teraz nie mogę wytrzymac az minie ten czas od wzięcia tabletki [emoji28][emoji28]
Przykro mi następny cykl będzie twój [emoji8] lipiec piękny miesiąc [emoji16] moja córcia jest z lipca właśnie [emoji7]A ja już nie mam po co, przyszedł @ w nocy i wszystko popsuł.
O widzisz, to witaj w klubieJa też od jakiegoś czasu muszę zjeść rano śniadanie bo aż ssa mnie.z głodu, gdzie wcześniej nie mógłam spojrzeć rano na śniadanie
A nie chcesz skoczyć na betke??Nie mam testu
Jutro zrobię, albo dzisiaj znowu ten z krwi i zobaczymy czy jest ciemniejsza kreska, jeśli tak to będę się cieszyć, bo chyba 3 razy pod rząd by mnie nie okłamał?
Boję się robić sikanca, bo ja i tak obojętne o której zrobię, bo na siku wstaje w nocy co 2 godziny Xd
Z pierwszego wczoraj byłNo dali rób [emoji16]wczoraj też nie z pierwszego moczu ,A kreska wyszła [emoji16][emoji16]
Nie mam testu
Jutro zrobię, albo dzisiaj znowu ten z krwi i zobaczymy czy jest ciemniejsza kreska, jeśli tak to będę się cieszyć, bo chyba 3 razy pod rząd by mnie nie okłamał?
Boję się robić sikanca, bo ja i tak obojętne o której zrobię, bo na siku wstaje w nocy co 2 godziny Xd