Ej ja nie wiem co jest u mnie nie tak 2 dno temu test owu wyszedł pozytywny. A że mam dużo to znowu sobie uznłam że sprawdzę i znowu pozytywny? O co z nimi chodzi.... jestem w 13dc, cykle krótkie co 24 max 25dni. Ktoś mi może to wytłumaczyć? Od ostatniego testu minęło jakieś 50 godzin
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Hmm chyba widzę coś na drugimZrobiłam test po.poludniu i taki cień jest ,pewnie to kreska fabryczna, choć cholera wie ❤
Lunka85 A masz zdjęcie tego z przed dwóch dni?
U mnie to tak się prezentowało 1,2,3
Ten jest z piątkuLunka85 A masz zdjęcie tego z przed dwóch dni?
U mnie to tak się prezentowało 1,2,3
Załączniki
Elmirka91
Moderator
Czyli w sobotę nie robiłaś?
Możliwe, że w sobotę było najwyższe stężenie. Owulacja następuje 24-48h po najwyższym LH więc masz owu dziś lub jutro
Możliwe, że w sobotę było najwyższe stężenie. Owulacja następuje 24-48h po najwyższym LH więc masz owu dziś lub jutro
Ten jest z piątku
Elmirka91
Moderator
Pozytyw ! Gratulacje
Ja zrobiłam dziś okres spóźnia się 3 dni ale nie do końca jestem pewna czy pozytywny...
Pozytywny!!! GratulacjeJa zrobiłam dziś okres spóźnia się 3 dni ale nie do końca jestem pewna czy pozytywny...
Właśnie wydawało mi się że miałam wczoraj dlatego nie robiłam, czułam też ból. Nic to pożyjemy zobaczymyCzyli w sobotę nie robiłaś?
reklama
Gratulacje.. Pięknie widoczne 2 kreski.. Dla pewność możesz wykonać jutro bete ewentualnie test ale innej firmy..Ja zrobiłam dziś okres spóźnia się 3 dni ale nie do końca jestem pewna czy pozytywny...
Podziel się: