reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Nie no ja się nie załamuje oczywiście [emoji16] również jestem zdania co ma być to będzie, świat się zaraz nie zawali jak nie będę w ciąży [emoji16] najważniejsze że już mam swoją jedną królewne i cieszę się z tego [emoji16]jak nie teraz to kiedyś może będzie miała te rodzeństwo [emoji16] czas zweryfikuje [emoji4]
Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe [emoji16]
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..

Nie Monia się nie załamuje oczywiście [emoji16] również jestem zdania co ma być to będzie, świat się zaraz nie zawali jak nie będę w ciąży [emoji16] najważniejsze że już mam swoją jedną królewne i cieszę się z tego [emoji16]jak nie teraz to kiedyś może będzie miała te rodzeństwo [emoji16] czas zweryfikuje [emoji4]
Ja jedną też mam...
Ale chciałabym też z obecnym partnerem

Ale ostatnio robię się głodna rano.. Szok.
Wcześniej zylam bez śniadania a od kiedy zaczęłam brać euthyrox i jem po tym normalnie to teraz nie mogę wytrzymac az minie ten czas od wzięcia tabletki 😅😅

reklama
Do góry