reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Nie no ja się nie załamuje oczywiście [emoji16] również jestem zdania co ma być to będzie, świat się zaraz nie zawali jak nie będę w ciąży [emoji16] najważniejsze że już mam swoją jedną królewne i cieszę się z tego [emoji16]jak nie teraz to kiedyś może będzie miała te rodzeństwo [emoji16] czas zweryfikuje [emoji4]
Ja mam takie wahania od wczoraj.
Raz czuje ze to TO za chwilę myślę że to niemożliwe [emoji16]
Ale zobacz na moją minę, nie załamuje się.
Myśl pozytywnie co ma być to będzie. Na coś takiego nie masz wpływu.
Mi ternim @ przypada pojutrze lub za 3 dni max. Wczoraj po tej kresce mówię sobie ze dzisiaj lecę po test, a wieczorem już opadły emocje i mówię że nie ma po co..

Nie Monia się nie załamuje oczywiście [emoji16] również jestem zdania co ma być to będzie, świat się zaraz nie zawali jak nie będę w ciąży [emoji16] najważniejsze że już mam swoją jedną królewne i cieszę się z tego [emoji16]jak nie teraz to kiedyś może będzie miała te rodzeństwo [emoji16] czas zweryfikuje [emoji4]
Ja jedną też mam...
Ale chciałabym też z obecnym partnerem

Ale ostatnio robię się głodna rano.. Szok.
Wcześniej zylam bez śniadania a od kiedy zaczęłam brać euthyrox i jem po tym normalnie to teraz nie mogę wytrzymac az minie ten czas od wzięcia tabletki 😅😅

reklama
Do góry