reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dziewczyny a ja i tak wam zazdroszczę. U mnie pcos... nie mogę wyliczyć sobie owulacji, okres raz jest raz go nie ma. Jak poczytam sobie ile może mnie czekać leczenia, zastrzykow to aż sie wszystkiego odechciewa. Ciężko tez znaleźć dobrego lekarza, który podejdzie do tematu tak jak trzeba. Miło poczytać tu sobie jak czekacie i ile macie w sobie nadziei 🥰🥰

Ale nawet jak wyszło 4 to wiadomo że coś się dzieje jeśli wcześniej wychodziło mniej. Ta norma 5 jest ustalona W wzg na dużą liczbę poronień właśnie takich ciąż biochemicznych.
No tak we wrześniu się działo, teraz niby też. Nie wiem już co o tym myśleć.. Więc przestanę myśleć [emoji846] szykuje mi się nowe wyzwanie, załatwiam sobie nowa prace, skupię się na tym

reklama
Do góry