reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Zgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są ❤
Poprzedni nie widział ani jednego pani doktor znalazła aż 2!!!
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
Dziękuję że jesteście ze mną!
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.

Załączniki

• 20201007_133154.jpg
    20201007_133154.jpg
    1 MB · Wyświetleń: 105
Zgodnie z waszą radą skorzystałam z innego lekarza i pani doktor jak usłyszała że mam tak dużą bete śmiała się że bliźniaki.
A więc obydwie miałyśmy duże oczy jak na ekranie pojawiły się 2 pęcherzyki są [emoji173]
Narazie nie wiadomo czy sie dwa rozwiną czy jedno czy żadne 2 tygodnie są decydujące teraz.
A kciuki były trzymane z szczerego serducha to teraz 3mać kciuki oby dwa zdrowo się rozwijały.
Wooow!! Ekstra wiadomość!! Jak się czułaś słysząc ta informacje? [emoji7][emoji7][emoji7]

Ale wieści 😁🥰 gratuluję i trzymam dalej kciuki żeby wszystko było dobrze! 🥰

Wooow!! Ekstra wiadomość!! Jak się czułaś słysząc ta informacje? [emoji7][emoji7][emoji7]
Wystraszona bo mam jedną stratę i 10 latke w domu ale Pani doktor chyba ma coś z psychologi bo mnie tak nastawiła że na chwilę obecną jestem szczęśliwa bo matka natura chyba chce mi wynagrodzić poprzednią stratę. Oby się nie rozmyśliła. Mało tego w naszych rodzinach nie ma bliźniąt będę pierwsza

Wystraszona bo mam jedną stratę i 10 latke w domu ale Pani doktor chyba ma coś z psychologi bo mnie tak nastawiła że na chwilę obecną jestem szczęśliwa bo matka natura chyba chce mi wynagrodzić poprzednią stratę. Oby się nie rozmyśliła. Mało tego w naszych rodzinach nie ma bliźniąt będę pierwsza
Cudnie, że teraz trafiłaś na lepszego lekarza. Pozytywne nastawienie dużo daje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] a teraz będzie już tylko dobrze! Odpoczywaj [emoji3059]

reklama
Podwójnie cudowne wiadomości!!!! Pisałam, że wszystko będzie dobrze 😊 Gratuluję Kochana i życzę spokojnych kolejnych miesięcy aż do samego rozwìązania 😘

Do góry