reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Już na betę tak szybko nie pójdę. Nawet testu nie kupię w następnym cyklu, ani owu ani ciążowego. Co ma być to będzie. Witaminki i nic więcej. Trzeba zająć czym innym głowę
Ja dokładnie tak samo jak Ty. Okres się spóźni to dopiero zrobię test. Bo ucieszyłam się bardzo a poznoej rozczarowanie.

Załączniki

• 10B58D91-506A-4842-86B5-EB26B3CF9A70.jpeg
    10B58D91-506A-4842-86B5-EB26B3CF9A70.jpeg
    1,6 MB · Wyświetleń: 55
Ale nawet jak wyszło 4 to wiadomo że coś się dzieje jeśli wcześniej wychodziło mniej. Ta norma 5 jest ustalona W wzg na dużą liczbę poronień właśnie takich ciąż biochemicznych.

reklama
Cześć Kochane! Kurcze.. Widzę, że dzisiaj nie tylko pogoda ponura ale i nastroje od rana kiepskie.. Sądziłam, że tylko mnie dopadły jakiś kiepskie jesienne fluidy ale chyba jednak zbiorowo oberwałyśmy depresyjną aurą.. Powiem Wam, że im człowiek starszy tym większy stres związany ze staraniami o maluszka.. Przypuszczam, że jeśli chodzi o nasz wiek to jest spora rozpiętość (pewnie między 20 a 40). Ja już niestety mam na 35 lat i czuję, że z każdym miesiącem
i rokiem będzie tylko gorzej.. 🙁 Staram się zachować optymizm ale jednak oddech czasu czuję na karku..

Do góry