reklama
monnkej
Fanka BB :)
Już na betę tak szybko nie pójdę. Nawet testu nie kupię w następnym cyklu, ani owu ani ciążowego. Co ma być to będzie. Witaminki i nic więcej. Trzeba zająć czym innym głowęJa.mialam tak miesiąc temu. Beta 3.5 później 5.7 a poznej 2.7....
Justi1234
Ja dokładnie tak samo jak Ty. Okres się spóźni to dopiero zrobię test. Bo ucieszyłam się bardzo a poznoej rozczarowanie.Już na betę tak szybko nie pójdę. Nawet testu nie kupię w następnym cyklu, ani owu ani ciążowego. Co ma być to będzie. Witaminki i nic więcej. Trzeba zająć czym innym głowę
monnkej
Ja już nawet nie jestem rozczarowana. Po prostu mi się już nie chce latać sprawdzać, robić wszystko a i tak wielkie GJa dokładnie tak samo jak Ty. Okres się spóźni to dopiero zrobię test. Bo ucieszyłam się bardzo a poznoej rozczarowanie.
No to następny miesiąc będzie Twój.. Trzymam kciukiJa już nawet nie jestem rozczarowana. Po prostu mi się już nie chce latać sprawdzać, robić wszystko a i tak wielkie G
Smerfetka94
O cholera... Ale jaja. Co to się ostatnio dziejsJa już nawet nie jestem rozczarowana. Po prostu mi się już nie chce latać sprawdzać, robić wszystko a i tak wielkie G
Ogolnie beta ponizej 5 to norma dla kobiet nie bedacych w ciazyBo beta już 2.3 i prog 4
Załączniki
Justi1234
U mnie w lab do 2.Ogolnie beta ponizej 5 to norma dla kobiet nie bedacych w ciazy
reklama
AngelOfHope
Aktywna w BB
Cześć Kochane! Kurcze.. Widzę, że dzisiaj nie tylko pogoda ponura ale i nastroje od rana kiepskie.. Sądziłam, że tylko mnie dopadły jakiś kiepskie jesienne fluidy ale chyba jednak zbiorowo oberwałyśmy depresyjną aurą.. Powiem Wam, że im człowiek starszy tym większy stres związany ze staraniami o maluszka.. Przypuszczam, że jeśli chodzi o nasz wiek to jest spora rozpiętość (pewnie między 20 a 40). Ja już niestety mam na 35 lat i czuję, że z każdym miesiącem
i rokiem będzie tylko gorzej.. Staram się zachować optymizm ale jednak oddech czasu czuję na karku..
i rokiem będzie tylko gorzej.. Staram się zachować optymizm ale jednak oddech czasu czuję na karku..
Podziel się: