reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

To tak jak ja też 6.10 będzie to dzień planowanej @ . Oczywiście zatestuje o ile nie nawiedzi mnie rano mala [emoji87]
Choć ja tam nie liczę na 2 kreski mimo że boboseksy były w owulke [emoji28]
Ja teoretycznie odpuściłam sobie ten cykl i na nic nie liczyłam. Wspomagalam się testami owu i owulacja przypadła mi na 19-20 września a w tych dniach pojechałam z siostrą do spa. Teoretycznie druga kreska była mocniejsza 19.09 wiec myslalam, ze wtedy bylo owu. Seks był 21.09 więc myślałam, że za późno. Ale sygnały, jakie wysyła mi ciało wszystkiemu przeczą. Na półtora tygodnia przed @ okropny ból piersi głównie po bokach trwający tydzień, gorzkie jedzenie, wyższy puls, myślałam że jakaś choroba mnie rozkłada i wczorajsze plamienie. Więc jeśli plamienie było implantacyjne to we wtorek powinny być te dwie krechy.
Daj znać we wtorek jaki wynik bo jak wszystko dobrze pójdzie to i termin porodu będziemy mieć bardzo podobny ;)

reklama
Dam znać o ile @ nie będzie szybsza niż moje testowanie [emoji16][emoji28]
Ja teoretycznie odpuściłam sobie ten cykl i na nic nie liczyłam. Wspomagalam się testami owu i owulacja przypadła mi na 19-20 września a w tych dniach pojechałam z siostrą do spa. Teoretycznie druga kreska była mocniejsza 19.09 wiec myslalam, ze wtedy bylo owu. Seks był 21.09 więc myślałam, że za późno. Ale sygnały, jakie wysyła mi ciało wszystkiemu przeczą. Na półtora tygodnia przed @ okropny ból piersi głównie po bokach trwający tydzień, gorzkie jedzenie, wyższy puls, myślałam że jakaś choroba mnie rozkłada i wczorajsze plamienie. Więc jeśli plamienie było implantacyjne to we wtorek powinny być te dwie krechy.
Daj znać we wtorek jaki wynik bo jak wszystko dobrze pójdzie to i termin porodu będziemy mieć bardzo podobny ;)

Właśnie sobie wpisalam żeby zobaczyć jaki byłby termin porodu gdyby zaskoczyło i wyszło mi 25 czerwca [emoji28][emoji28][emoji28]

Moje drugie mam już 2 latke w domu i od maja staramy się o rodzeństwo dla królewny, ale na razie bez efektu. [emoji4] jak nie teraz to może za jakiś czas. Cieszę że przynajmniej mam ją. [emoji16] choć jeśli by się udało to byłaby to moja 3 ciąża bo pierwszą niestety straciłam w 7 tyg
Oby nie. Trzymam mocno kciuki ;)
Moje to będzie pierwsze wyczekane, upragnione dzieciątko ;)

reklama
Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu postanowiłam dołączyć 🙂 Mam już osmioletniego synka i teraz liczę na rodzeństwo dla niego. Tak życie mi się poukładało, że starania są już z nowym partnerem ale tworzymy fajną rodzinkę i mamy nadzieję na córeczkę dla równowagi sił .. 😉 Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, trzymajcie i Wy 😘 Nieśmiało proszę o wpisanie mnie na 08.10 na testowanie (dzień przed spodziewanym okresem). Pozdrawiam serdecznie 🙂
Witaj! U mnie podobna sytuacja i również mamy nadzieję na córeczkę ;) trzymam kciuki! 👍

Do góry