No to dziwnie trochę.. Ale mogła się owulacja też przesunąć.. Albo się zablokowałaś.. I bardzo pragniesz dziecka i organizm robi co chce..No tak 28-30dni
A dzisiaj już 32dc
reklama
Trzymam kciuki. Ja jutro też idę na wyniki.. I jutro mam wizytę u gina.. Także jutro wszystko się okaże..Idę jutro
Mimi94
Fanka BB :)
Poniedziałek dzien sąduTrzymam kciuki. Ja jutro też idę na wyniki.. I jutro mam wizytę u gina.. Także jutro wszystko się okaże..
Hehe... Może wyniki zdążą dotrzeć do wizyty u gina, bo mam na 15.00Poniedziałek dzien sądu
Mimi94
Oj nie wiem czy zdążyszHehe... Może wyniki zdążą dotrzeć do wizyty u gina, bo mam na 15.00
Ostatnio były dość szybko, także zobaczymy jak tym razem.. A w środę i tak znów będę musiała iść zbadać progesteron i Prolaktyna.. Także kłucia będzie trochę w tym tygodniu..Oj nie wiem czy zdążysz
Smerfetka94
reklama
Nie ma nic.. Czekałam kiedy wstawisz zdjęcie testu.. Ja bym zbzikowala robiąc codzienne testy.. W momencie którym lekarz mi pozwoli to zrobię w dniu spodziewanej ewentualnie 2 dni przed.. Ale nie codziennie..U mnie dzisiaj tak..
Podziel się: