reklama
Harley
Aktywna w BB
Hej dziewczyny w Piątek robiłam bete dziś ide znowu sprawdzić czy rośnie dobrze. Jutro mam wizytę na 15 u ginekologa.
Wiecie jak ciężko się zarejestrować gdzie kolwiek raz z powodu tego wirusa dwa ja jestem już w grupie ryzyka i lekarze nie chcą podjąć się prowadzenia mnie
Wiecie jak ciężko się zarejestrować gdzie kolwiek raz z powodu tego wirusa dwa ja jestem już w grupie ryzyka i lekarze nie chcą podjąć się prowadzenia mnie
A ja widzę jakiś cień [emoji87]
U mnie dzisiaj tak.. [emoji28]
Smerfetka94
Fanka BB :)
Ja niby też ale nie wiem samaA ja widzę jakiś cień [emoji87]
AngelOfHope
Aktywna w BB
Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu postanowiłam dołączyć Mam już osmioletniego synka i teraz liczę na rodzeństwo dla niego. Tak życie mi się poukładało, że starania są już z nowym partnerem ale tworzymy fajną rodzinkę i mamy nadzieję na córeczkę dla równowagi sił .. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, trzymajcie i Wy Nieśmiało proszę o wpisanie mnie na 08.10 na testowanie (dzień przed spodziewanym okresem). Pozdrawiam serdecznie
Elmirka91
Moderator
Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu postanowiłam dołączyć Mam już osmioletniego synka i teraz liczę na rodzeństwo dla niego. Tak życie mi się poukładało, że starania są już z nowym partnerem ale tworzymy fajną rodzinkę i mamy nadzieję na córeczkę dla równowagi sił .. Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, trzymajcie i Wy Nieśmiało proszę o wpisanie mnie na 08.10 na testowanie (dzień przed spodziewanym okresem). Pozdrawiam serdecznie
Cześć. Powodzenia w staraniach
Ja testuje się 06.10. Mam nadzieję, że będą ⏸
To tak jak ja też 6.10 będzie to dzień planowanej @ . Oczywiście zatestuje o ile nie nawiedzi mnie rano mala [emoji87]
Choć ja tam nie liczę na 2 kreski mimo że boboseksy były w owulke [emoji28]
Cześć. Powodzenia w staraniach [emoji64][emoji64][emoji64]
Ja testuje się 06.10. Mam nadzieję, że będą [emoji977]
AngelOfHope
Aktywna w BB
Trzymam mocno kciuki za dwie kreseczkiCześć. Powodzenia w staraniach
Ja testuje się 06.10. Mam nadzieję, że będą ⏸
AngelOfHope
Aktywna w BB
Lepiej się miło zaskoczyć niż rozczarować..To tak jak ja też 6.10 będzie to dzień planowanej @ . Oczywiście zatestuje o ile nie nawiedzi mnie rano mala [emoji87]
reklama
CzarnaMamba21
Fanka BB :)
A u mnie tak... Już 2 test z krwi, a sikany leciutenka kreseczka ledwo zauwazalna
Podziel się: