reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Hej dziewczyny w Piątek robiłam bete dziś ide znowu sprawdzić czy rośnie dobrze. Jutro mam wizytę na 15 u ginekologa.
Wiecie jak ciężko się zarejestrować gdzie kolwiek raz z powodu tego wirusa dwa ja jestem już w grupie ryzyka i lekarze nie chcą podjąć się prowadzenia mnie 😐😐

Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu postanowiłam dołączyć 🙂 Mam już osmioletniego synka i teraz liczę na rodzeństwo dla niego. Tak życie mi się poukładało, że starania są już z nowym partnerem ale tworzymy fajną rodzinkę i mamy nadzieję na córeczkę dla równowagi sił .. 😉 Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, trzymajcie i Wy 😘 Nieśmiało proszę o wpisanie mnie na 08.10 na testowanie (dzień przed spodziewanym okresem). Pozdrawiam serdecznie 🙂

Cześć Dziewczyny! Od jakiegoś czasu Was podczytuję i w końcu postanowiłam dołączyć 🙂 Mam już osmioletniego synka i teraz liczę na rodzeństwo dla niego. Tak życie mi się poukładało, że starania są już z nowym partnerem ale tworzymy fajną rodzinkę i mamy nadzieję na córeczkę dla równowagi sił .. 😉 Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki, trzymajcie i Wy 😘 Nieśmiało proszę o wpisanie mnie na 08.10 na testowanie (dzień przed spodziewanym okresem). Pozdrawiam serdecznie 🙂

Cześć. Powodzenia w staraniach 👶👶👶
Ja testuje się 06.10. Mam nadzieję, że będą ⏸

To tak jak ja też 6.10 będzie to dzień planowanej @ . Oczywiście zatestuje o ile nie nawiedzi mnie rano mala [emoji87]
Choć ja tam nie liczę na 2 kreski mimo że boboseksy były w owulke [emoji28]
Cześć. Powodzenia w staraniach [emoji64][emoji64][emoji64]
Ja testuje się 06.10. Mam nadzieję, że będą [emoji977]

reklama
A u mnie tak... Już 2 test z krwi, a sikany leciutenka kreseczka ledwo zauwazalna
IMG_20201004_101538.jpeg

Do góry