reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
A u mnie tak... Już 2 test z krwi, a sikany leciutenka kreseczka ledwo zauwazalnaZobacz załącznik 1184199
Ja mam złe doświadczenie z tym testem.. U mnie wyglądał na zalany, drugą kreskę niby pokazywał.. Zresztą wówczas przypuszczam, że była biochemiczna ponieważ każdy test pokazywał jakiś cień.. Tak czy siak, pierwszy mój test wadliwy mimo postępowania według instrukcji..

Załączniki

• Screenshot_20201004-153147_Chrome.jpg
    Screenshot_20201004-153147_Chrome.jpg
    481,2 KB · Wyświetleń: 112
Ja teoretycznie odpuściłam sobie ten cykl i na nic nie liczyłam. Wspomagalam się testami owu i owulacja przypadła mi na 19-20 września a w tych dniach pojechałam z siostrą do spa. Teoretycznie druga kreska była mocniejsza 19.09 wiec myslalam, ze wtedy bylo owu. Seks był 21.09 więc myślałam, że za późno. Ale sygnały, jakie wysyła mi ciało wszystkiemu przeczą. Na półtora tygodnia przed @ okropny ból piersi głównie po bokach trwający tydzień, gorzkie jedzenie, wyższy puls, myślałam że jakaś choroba mnie rozkłada i wczorajsze plamienie. Więc jeśli plamienie było implantacyjne to we wtorek powinny być te dwie krechy.
Daj znać we wtorek jaki wynik bo jak wszystko dobrze pójdzie to i termin porodu będziemy mieć bardzo podobny ;)
Owulacja po pozytywnym tescie następuje w przeciagu 24 do 48 godzin! 🙃 nie w tym momencie, w którym test jest pozytywny

reklama
Do góry