reklama
AngelOfHope
Aktywna w BB
Trzymamy kciukiDziewczyny to i ja się nieśmiało dołączę testowanko w środę chyba że nie wytrzymam to może we wtorek
Niestety jeszcze nie [emoji16] czekam cierpliwie do wtorku [emoji16]
Marta97 ty już ujrzałaś te 2 magiczne kreseczki? [emoji39]
Magic_87
Fanka BB :)
Posmaruj sobie pasta do zębów im szybciej tym lepiej może śmieszna ale fajnie zasuszaDziewczyny właśnie czuje że wychodzi mi opryszczka na ustach [emoji24] jakieś rady jak temu zaradzić?
To podobnie będziemy testować trzymam
Elmirka91
Moderator
Tak ale 20.09 i śluz i pobolewanie lewego jajnika było z samego rana więc mnie zmyliło.
Myślałam że to nastąpiło wtedy i że seks na drugi dzień na wieczór to już za późno.
Mam nadzieję, że nie zmylą mnie aktualne objawy i we wtorek będę skakać z radości
Myślałam że to nastąpiło wtedy i że seks na drugi dzień na wieczór to już za późno.
Mam nadzieję, że nie zmylą mnie aktualne objawy i we wtorek będę skakać z radości
Owulacja po pozytywnym tescie następuje w przeciagu 24 do 48 godzin! nie w tym momencie, w którym test jest pozytywny
Elmirka91
Moderator
Trzymam kciuki
Dziewczyny to i ja się nieśmiało dołączę testowanko w środę chyba że nie wytrzymam to może we wtorek
To lecę spróbować z tą pastą [emoji16]
Nie dziękuję [emoji28]
I za Ciebie również [emoji110][emoji110]
Nie dziękuję [emoji28]
I za Ciebie również [emoji110][emoji110]
Posmaruj sobie pasta do zębów im szybciej tym lepiej może śmieszna ale fajnie zasusza [emoji6]
To podobnie będziemy testować trzymam [emoji110]
AngelOfHope
Aktywna w BB
Ja nigdy nie miałam opryszczki, wróciłam do PL i pewnego wieczoru dostałam ataku paniki ponieważ dolna warga (która akurat sama w sobie małą nie jest spuchała mi okropnie..). Kilka dni później wyszedł strupek-diagnoza oczywista.. Jeszcze dwa razy usiłowała się pojawić ale Zowirax w moim przypadku zdał egzamin. Od tamtego czasu mam spokój a minął już rok.Dziewczyny właśnie czuje że wychodzi mi opryszczka na ustach [emoji24] jakieś rady jak temu zaradzić?
reklama
Smerfetka94
Fanka BB :)
Wrazenia to ja też mamA ja cholera mam wrażenie, że tam coś jest...
Zauwazylam dzisiaj że mam dużo śluzu białego na bieliźnie, na dodatek coraz bardziej bolą mnie sutki.
Ciekawe czy w dobrą stronę to idzie.
Nie wytrzymam do terminu @ z następnym testem ale szkoda mi już hajsu
Podziel się: