reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

On był wcześniej ze mną zdradził mnie zostawił dla tej starej prukwy potem żałował swojej decyzji bo zaczął przychodzić i się przymilać. Dawałam mu czas aby się zdecydował sam i w końcu powiedział jej prawdę. A w miedzy czasie zaczął pić jeździć po pijaku bo ona mu na to pozwala u mnie za to miał wyciagany ukumalator i koniec jazdy póki sie nie ogarnie. Generalnie jest tam bo ona ma mieszkanie swoje... i hajs... a ja to ***** co umilacz czasu?

reklama
On był wcześniej ze mną zdradził mnie zostawił dla tej starej prukwy potem żałował swojej decyzji bo zaczął przychodzić i się przymilać. Dawałam mu czas aby się zdecydował sam i w końcu powiedział jej prawdę. A w miedzy czasie zaczął pić jeździć po pijaku bo ona mu na to pozwala u mnie za to miał wyciagany ukumalator i koniec jazdy póki sie nie ogarnie. Generalnie jest tam bo ona ma mieszkanie swoje... i hajs... a ja to ***** co umilacz czasu?
I Ty w takiej sytuacji zdecydowałaś się zajść w ciążę? 😱😱😱 Nie rozumiem tego 😱

Czyli siedzi z "kochanka" no to ja Ci powiem tak.. Zostaw go, nie dawaj kolejnych szans bo to nie ma sensu.. Wnieś do sądu o alimenty. Teraz na początku ciąży też możesz wnieść o to aby Ci placil, bo przecież badania i wizyty kosztują, sąd spokojnie przyzna Ci pieniążki..
Ma Ci kto pomoc w tej sytuacji? Rodzice np.??
On nie jest Ciebie wart i twoich dwóch ❤️❤️..

Nie powiem nic pokrzepiajacego. Moja znajoma była w podobnej sytuacji. Mąż ja zdradził, gdy była w 2giej ciąży i do tego zapłodnił kochankę. Wrocil po czym znowu odszedł. Rozeszli się 2 lata temu na dobre [emoji2368] zastanów się, czy chcesz być z kims, komu i tak nigdy nie zaufasz.

To nie była moja decyzja los tak chciał. Bo odkąd sie po cichu spotykaliśmy może wyda wam się to głupie ale jeździłam do Gietrzwałdu aby dostać znak że moja miłość itp ma sens do niego. Raz był kochany miły itp a jak żądałam żeby się spakował i wreszcie wrócił to zaczynały się schody

Współczuje, ja bym go zostawiła odrazu jak poszedł do tamtej, do tego zaczął pić- nie chciałabym mieć takiego faceta- to nie jest dobry egzemplarz na męża i ojca. Bardzo Współczuje, a tu jeszcze bliźniaki w drodze...

Nie powiem nic pokrzepiajacego. Moja znajoma była w podobnej sytuacji. Mąż ja zdradził, gdy była w 2giej ciąży i do tego zapłodnił kochankę. Wrocil po czym znowu odszedł. Rozeszli się 2 lata temu na dobre [emoji2368] zastanów się, czy chcesz być z kims, komu i tak nigdy nie zaufasz.
Nie chce być nie miła, ale z wcześniejszych wpisów można zrozumieć, że ciąża miała scementować ich związek. Czyli był z nią, odszedł do innej, nadal widując się z nią na sex... I w takiej sytuacji starać się zajść?! WTF? Są inne sposoby, żeby zatrzymać faceta przy sobie, taki nie jest dobry 😱 będąc 2 I decydując się na taki krok, musiała mieć gdzieś z tyłu głowy, że może mimo wszystko wybrać tą z którą jest obecnie oficjalnie...

reklama
To nie była moja decyzja los tak chciał. Bo odkąd sie po cichu spotykaliśmy może wyda wam się to głupie ale jeździłam do Gietrzwałdu aby dostać znak że moja miłość itp ma sens do niego. Raz był kochany miły itp a jak żądałam żeby się spakował i wreszcie wrócił to zaczynały się schody
Dziewczyno, ale dzieckiem, dziećmi chciałaś go zatrzymać.. Może brzydko napisze, ale głupia jesteś.. On nie jest Ciebie wart.. Nie zależy mu.. On chciał mieć wyjście awaryjne i to ty byłaś tym wyjściem.. Tam jest dobrze więc tam siedzi..
Ale to jest tylko moje zdanie.. Ja bym się odcięła od takiego faceta i zostawiła go..
Swiat się nie kończy na takim dupku..
Ale nigdy bym nie pozwoliła sobie na ciążę w momencie gdybym wiedziala co on robi..

Do góry