reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Cześć dziewczyny, co tu na kłótnie.. Masakra.. Aż nie chce się wracać na ten wątek.. Dobrze, że PAŹDZIERNIK się kończy to zacznie wątek listopadowy, na którym nic się nie dzieje, z wiadomych przyczyn, bo tu jesteśmy, ale już za parę dni tam będziemy owocnie się wspierać w staraniach..

Chciałabym zapytać o radę bo już nie mam sił ale teraz szczerze sie boje że zostane objechana. 😔 Bo już mi ręce opadają a nie zapowiada się na spokojne 7msc.

Mam problem z przyszłym ojcem bliźniaków które nosze. Do niego nic nie dociera. Dalej mieszka z starą flądrą bo kasa bo coś... a ja jestem tą drugą złą do zrzucania winy za wszystko. Dałam mu ultimatum albo do Piątku się ogarnie i zacznie być tu gdzie jest potrzebny albo przerywam milczenie i każdy sie dowie łącznie z tą debilką i jego rodzicami jakim jest szczylem.

Mam problem z przyszłym ojcem bliźniaków które nosze. Do niego nic nie dociera. Dalej mieszka z starą flądrą bo kasa bo coś... a ja jestem tą drugą złą do zrzucania winy za wszystko. Dałam mu ultimatum albo do Piątku się ogarnie i zacznie być tu gdzie jest potrzebny albo przerywam milczenie i każdy sie dowie łącznie z tą debilką i jego rodzicami jakim jest szczylem.

Kim jest ta debilka?

Zaszłaś w ciążę z zajętym facetem? 😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

Kto jest debilką?? I kto stara flądrą?? Spokojnie powoli pisz..

reklama
Do góry