K
Katijah
Gość
O to witaj w klubie. Mnie też czas goniDługo się starasz? Ja nie mierzyłam choć
może powinnam zacząć.. Pierwsza ciąża przyszła sama a teraz czuję presję czasu..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to witaj w klubie. Mnie też czas goniDługo się starasz? Ja nie mierzyłam choć
może powinnam zacząć.. Pierwsza ciąża przyszła sama a teraz czuję presję czasu..
Co się stało????Chciałabym zapytać o radę bo już nie mam sił ale teraz szczerze sie boje że zostane objechana. Bo już mi ręce opadają a nie zapowiada się na spokojne 7msc.
Mam problem z przyszłym ojcem bliźniaków które nosze. Do niego nic nie dociera. Dalej mieszka z starą flądrą bo kasa bo coś... a ja jestem tą drugą złą do zrzucania winy za wszystko. Dałam mu ultimatum albo do Piątku się ogarnie i zacznie być tu gdzie jest potrzebny albo przerywam milczenie i każdy sie dowie łącznie z tą debilką i jego rodzicami jakim jest szczylem.
Zaszłaś w ciążę z zajętym facetem?Mam problem z przyszłym ojcem bliźniaków które nosze. Do niego nic nie dociera. Dalej mieszka z starą flądrą bo kasa bo coś... a ja jestem tą drugą złą do zrzucania winy za wszystko. Dałam mu ultimatum albo do Piątku się ogarnie i zacznie być tu gdzie jest potrzebny albo przerywam milczenie i każdy sie dowie łącznie z tą debilką i jego rodzicami jakim jest szczylem.
Kto jest debilką?? I kto stara flądrą?? Spokojnie powoli pisz..Mam problem z przyszłym ojcem bliźniaków które nosze. Do niego nic nie dociera. Dalej mieszka z starą flądrą bo kasa bo coś... a ja jestem tą drugą złą do zrzucania winy za wszystko. Dałam mu ultimatum albo do Piątku się ogarnie i zacznie być tu gdzie jest potrzebny albo przerywam milczenie i każdy sie dowie łącznie z tą debilką i jego rodzicami jakim jest szczylem.
Zaszłaś w ciążę z zajętym facetem?
No to może ta stara flądrą to o nią chodzi ale debilka?? Poczekajmy spokojnie co nam napiszeMoże o matkę chodzi