reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

Ja ich tam nie widzę 🤷‍♀️ a to, że dziewczyny nie mają się ku sobie to inna sprawa 🤷‍♀️ nie nasza 😊 za to tutaj poszło po bandzie, nigdy żadna kobieta drugiej kobiecie nie powinna wypominać czasu starań 🤦‍♀️
Tutaj to już od jakiegoś czasu idzie ostro po bandzie 😉 A jeśli nie mają się ku sobie to niech załatwią to na pw lub ignorują swoje posty.. Po co komu te dramy?

reklama
Staraczek jeszcze nie nadrobiłam ale już mam obawy..[emoji33]
Nie musisz się obawiać. Tam jest miło wsparcie jest duże można pisać obawy jakie się ma i w ogóle. Polecam ten wątek. Czasami nawet śmiesznie jest[emoji4][emoji4] ale życzę by się szybko udało i jak już do nas tam dołączysz to abyś nie zagościła na długo [emoji4]

Nie musisz się obawiać. Tam jest miło wsparcie jest duże można pisać obawy jakie się ma i w ogóle. Polecam ten wątek. Czasami nawet śmiesznie jest[emoji4][emoji4] ale życzę by się szybko udało i jak już do nas tam dołączysz to abyś nie zagościła na długo [emoji4]
Dzięki, bardzo to miłe 😊 Dołączę z całą pewnością a na jak długo to zobaczymy.. Pik był 2 dni temu, teraz pozostaje czekać..

Dziekuję 😘 Będzie już kilka miesięcy.. Od 2 używam testów owulacyjnych i powiem Ci, że u mnie ewidentnie widać jak hormon rośnie i kiedy jest pik. Pokrywają się z apkami i bólami jajników, które u mnie występują podczas owulacji. Nie monitorowałam nigdy cyklu u gina jednak mam nadzieję, że wszystko u mnie ok i w końcu się uda..

Dziekuję [emoji8] Będzie już kilka miesięcy.. Od 2 używam testów owulacyjnych i powiem Ci, że u mnie ewidentnie widać jak hormon rośnie i kiedy jest pik. Pokrywają się z apkami i bólami jajników, które u mnie występują podczas owulacji. Nie monitorowałam nigdy cyklu u gina jednak mam nadzieję, że wszystko u mnie ok i w końcu się uda..
Ja też robię testy owu i do tego mierze tempke i dzięki temu wiem że mam owu. Termin miesiączki na sobotę 31.10 i już dzisiaj wiem że przyjdzie [emoji4]

reklama
Długo się starasz? Ja nie mierzyłam choć
może powinnam zacząć.. Pierwsza ciąża przyszła sama a teraz czuję presję czasu..[emoji849]
Tak ponad 7 lat i 5 strat. Temperatura dużo daje z tym że tempka pokaże ze owu była nie pokaże ze będzie. Lepiej z mierzeniem tempki robić testy owu mi się pokryło plus cało dniowy ból jajników

Do góry