reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

A co było w marcu? XD

Ale po co odkopujesz jak już się dyskusja skończyła? Czerpiesz jakaś przyjemność z tego ciągłego wywoływania? Odpuść już poprostu jak wszyscy odpuścili.

Zgodzę się z Hera, lepiej nie oceniać ani osób biorących udział w tej dyskusji ani sytuacji, bo jest ona długa i skomplikowana, lepiej się nie wtrącać albo spróbować poznać geneza.

Melisiak - słowa, ze ktoś się frustruje swoimi niepowodzeniami i się wyzywa na tych, którym się udało są bardzo krzywdzące i przykre. I w ch*j chamskie [emoji35] Serio. Może nie lubią się z Mamba, no i co? Idź dziewczyno na staraczki i zobacz czy rzeczywiście tak się wyzywa na dziewczynach z dwoma kreskami. No idź! Nie znasz historii dziewczyny wiec daruj sobie takie komentarze bo są później poziomu 0. Czy kogoś tu lubię czy nie w życiu bym się nie znizyla do takiego poziomu, by drugiej kobiecie starającej się zajść w ciąże powiedzieć coś takiego. Dno. Mimo to, nie życzę Ci żebyś przechodziła przez to, przez co wiele innych dziewczyn tu przeszło i przechodzi i właśnie tu znajdują wsparcie i sile.

Jak dobrze ze ten październik się już kończy [emoji2356]

reklama
Ale po co odkopujesz jak już się dyskusja skończyła? Czerpiesz jakaś przyjemność z tego ciągłego wywoływania? Odpuść już poprostu jak wszyscy odpuścili.

Zgodzę się z Hera, lepiej nie oceniać ani osób biorących udział w tej dyskusji ani sytuacji, bo jest ona długa i skomplikowana, lepiej się nie wtrącać albo spróbować poznać geneza.

Melisiak - słowa, ze ktoś się frustruje swoimi niepowodzeniami i się wyzywa na tych, którym się udało są bardzo krzywdzące i przykre. I w ch*j chamskie [emoji35] Serio. Może nie lubią się z Mamba, no i co? Idź dziewczyno na staraczki i zobacz czy rzeczywiście tak się wyzywa na dziewczynach z dwoma kreskami. No idź! Nie znasz historii dziewczyny wiec daruj sobie takie komentarze bo są później poziomu 0. Czy kogoś tu lubię czy nie w życiu bym się nie znizyla do takiego poziomu, by drugiej kobiecie starającej się zajść w ciąże powiedzieć coś takiego. Dno. Mimo to, nie życzę Ci żebyś przechodziła przez to, przez co wiele innych dziewczyn tu przeszło i przechodzi i właśnie tu znajdują wsparcie i sile.

Jak dobrze ze ten październik się już kończy [emoji2356]
Ja już nie chciałam poruszać tego dna o staraniu się i frustracji bo nie chciałam odkopać większej ilości mułu jaki mógł się za tym kryć 🤦‍♀️ ale zgadzam się z tym co napisałaś w 100%

Ja już nie chciałam poruszać tego dna o staraniu się i frustracji bo nie chciałam odkopać większej ilości mułu jaki mógł się za tym kryć [emoji2356] ale zgadzam się z tym co napisałaś w 100%

Przepraszam, nie chciałam. Staram się nie brać udziału w sporach na forum, ale to już było przegięcie pały i no nie mogłam tak przejść obok tego obojętnie. Oby listopad był przyjemniejszy dla wszystkich [emoji3590]

Cześć Dziewczyny 🙂 Przede wszystkim bardzo Wszystkim gratuluję II kreskek 😍😍😍!! Cały czas Was podczytuję, udzielam się jak mam chwilkę i moim zdaniem wszystkie powinnyście wyluzować.. W końcu to temat o 2 kreskach więc wiadomo, że dziewczyny testują. Jedne więcej, inne mniej ale każda z nas ma nadzieję na udany cykl. Nie atakujmy się wzajemnie ponieważ to nic dobrego ze sobą nie niesie.. Na jaki temat nie wejdę tam się kłócicie.. 🙄 Wyluzujcie trochę..

Cześć Dziewczyny 🙂 Przede wszystkim bardzo Wszystkim gratuluję II kreskek 😍😍😍!! Cały czas Was podczytuję, udzielam się jak mam chwilkę i moim zdaniem wszystkie powinnyście wyluzować.. W końcu to temat o 2 kreskach więc wiadomo, że dziewczyny testują. Jedne więcej, inne mniej ale każda z nas ma nadzieję na udany cykl. Nie atakujmy się wzajemnie ponieważ to nic dobrego ze sobą nie niesie.. Na jaki temat nie wejdę tam się kłócicie.. 🙄
Z tego co ja czytam to tylko tu 🤔

reklama
Do góry