reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

A co było w marcu? XD

Ale po co odkopujesz jak już się dyskusja skończyła? Czerpiesz jakaś przyjemność z tego ciągłego wywoływania? Odpuść już poprostu jak wszyscy odpuścili.

Zgodzę się z Hera, lepiej nie oceniać ani osób biorących udział w tej dyskusji ani sytuacji, bo jest ona długa i skomplikowana, lepiej się nie wtrącać albo spróbować poznać geneza.

Melisiak - słowa, ze ktoś się frustruje swoimi niepowodzeniami i się wyzywa na tych, którym się udało są bardzo krzywdzące i przykre. I w ch*j chamskie [emoji35] Serio. Może nie lubią się z Mamba, no i co? Idź dziewczyno na staraczki i zobacz czy rzeczywiście tak się wyzywa na dziewczynach z dwoma kreskami. No idź! Nie znasz historii dziewczyny wiec daruj sobie takie komentarze bo są później poziomu 0. Czy kogoś tu lubię czy nie w życiu bym się nie znizyla do takiego poziomu, by drugiej kobiecie starającej się zajść w ciąże powiedzieć coś takiego. Dno. Mimo to, nie życzę Ci żebyś przechodziła przez to, przez co wiele innych dziewczyn tu przeszło i przechodzi i właśnie tu znajdują wsparcie i sile.

Jak dobrze ze ten październik się już kończy [emoji2356]

reklama
Ale po co odkopujesz jak już się dyskusja skończyła? Czerpiesz jakaś przyjemność z tego ciągłego wywoływania? Odpuść już poprostu jak wszyscy odpuścili.

Zgodzę się z Hera, lepiej nie oceniać ani osób biorących udział w tej dyskusji ani sytuacji, bo jest ona długa i skomplikowana, lepiej się nie wtrącać albo spróbować poznać geneza.

Melisiak - słowa, ze ktoś się frustruje swoimi niepowodzeniami i się wyzywa na tych, którym się udało są bardzo krzywdzące i przykre. I w ch*j chamskie [emoji35] Serio. Może nie lubią się z Mamba, no i co? Idź dziewczyno na staraczki i zobacz czy rzeczywiście tak się wyzywa na dziewczynach z dwoma kreskami. No idź! Nie znasz historii dziewczyny wiec daruj sobie takie komentarze bo są później poziomu 0. Czy kogoś tu lubię czy nie w życiu bym się nie znizyla do takiego poziomu, by drugiej kobiecie starającej się zajść w ciąże powiedzieć coś takiego. Dno. Mimo to, nie życzę Ci żebyś przechodziła przez to, przez co wiele innych dziewczyn tu przeszło i przechodzi i właśnie tu znajdują wsparcie i sile.

Jak dobrze ze ten październik się już kończy [emoji2356]
Ja już nie chciałam poruszać tego dna o staraniu się i frustracji bo nie chciałam odkopać większej ilości mułu jaki mógł się za tym kryć 🤦‍♀️ ale zgadzam się z tym co napisałaś w 100%

Ja już nie chciałam poruszać tego dna o staraniu się i frustracji bo nie chciałam odkopać większej ilości mułu jaki mógł się za tym kryć [emoji2356] ale zgadzam się z tym co napisałaś w 100%

Przepraszam, nie chciałam. Staram się nie brać udziału w sporach na forum, ale to już było przegięcie pały i no nie mogłam tak przejść obok tego obojętnie. Oby listopad był przyjemniejszy dla wszystkich [emoji3590]

Cześć Dziewczyny 🙂 Przede wszystkim bardzo Wszystkim gratuluję II kreskek 😍😍😍!! Cały czas Was podczytuję, udzielam się jak mam chwilkę i moim zdaniem wszystkie powinnyście wyluzować.. W końcu to temat o 2 kreskach więc wiadomo, że dziewczyny testują. Jedne więcej, inne mniej ale każda z nas ma nadzieję na udany cykl. Nie atakujmy się wzajemnie ponieważ to nic dobrego ze sobą nie niesie.. Na jaki temat nie wejdę tam się kłócicie.. 🙄 Wyluzujcie trochę..

Cześć Dziewczyny 🙂 Przede wszystkim bardzo Wszystkim gratuluję II kreskek 😍😍😍!! Cały czas Was podczytuję, udzielam się jak mam chwilkę i moim zdaniem wszystkie powinnyście wyluzować.. W końcu to temat o 2 kreskach więc wiadomo, że dziewczyny testują. Jedne więcej, inne mniej ale każda z nas ma nadzieję na udany cykl. Nie atakujmy się wzajemnie ponieważ to nic dobrego ze sobą nie niesie.. Na jaki temat nie wejdę tam się kłócicie.. 🙄
Z tego co ja czytam to tylko tu 🤔

reklama
Do góry