reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Kochana nie ma na co czekać. Nigdy nie wiesz ile będziecie się starać. Ja się staram od listopada 2019 r. Jak przyszła korona to chciałam zrobić przerwe i akurat zaszłam w ciążę w marcu a potem poroniłam i starałam się kolejne miesiące. A teraz znowu jestem w ciąży i nie wiem co będzie. Może znowu poronię a czas leci, korona szybko nie zniknie.
Ja też jestem przeziębiona i niestety myślę jak twój mąż . Jeśli teraz nie będę w ciąży to chyba poczekamy do wiosny. Może wtedy będzie spokojniej

Kochana nie ma na co czekać. Nigdy nie wiesz ile będziecie się starać. Ja się staram od listopada 2019 r. Jak przyszła korona to chciałam zrobić przerwe i akurat zaszłam w ciążę w marcu a potem poroniłam i starałam się kolejne miesiące. A teraz znowu jestem w ciąży i nie wiem co będzie. Może znowu poronię a czas leci, korona szybko nie zniknie.
Dokładnie, trzeba nauczyć się z nią żyć po prostu, nie odsuwac swoich planów przez koronę, bo nie wiadomo ile to potrwa. A będąc w ciąży kobieta musi mieć opiekę lekarską, więc nie będzie tak, że lekarz oleje temat. Ja wierzę, że jakoś to będzie, nie martwię się już sytuacja na świecie, dla mnie ten wirus to grypa i tyle... Grupa też może zrobić spustoszenie w organizmie.

Dajcie dziewczyny spokój. Serio, co wam przeszkadza, że dziewczyna lubi testować? Zaraz zobaczycie swoje 2kreski I stąd znikniecie, ja trzymam kciuki na nas wszystkie, nie ma co wprowadzać niemiłej atmosfery nawet jeśli dziewczyna trochę się nakręca to co? To jej życie, jej testy. Ja za 2 dni robię 1szy test I nie chce się przebijać z dwoma kreskami przez gownoburze. Forum jest żeby się wzajemnie wspierać i cieszyć a nie żeby znaleźć sobie ofiarę i na nią ponajezdzac...
Zgadzam się z tobą , i czekam na twoje ll kreski😀

Mam dylemat... Wczoraj pęcherzyk 22mm i się zastanawiam czy przyjąć zastrzyk czy czekać na środową wizytę... [emoji848][emoji848][emoji848] Bo w środę mógłby mieć już 26mm i czy nie byłby za duży?? Boję sie, ze sam nie pęknie a w środę to będzie już po ptakach bo za duży... W sierpniu nie przyjęłam zastrzyku to mi się torbiel zrobiła. Co miesiąc biorę zastrzyk bo nie wiadomo czy sam pęknie... Co robić?? Przy ilu wam pęka?

Hej. Testuje od 5 dpo [emoji1751][emoji85] dzisiaj 9 dpo i test z porannego moczu w załączniku. Coś widać?
20201013_083401.jpeg
PSX_20201013_083946.jpeg
20201013_083328.jpeg

reklama
Do góry