Smerfetka94
Fanka BB :)
Dziewczyny dajcie znać czy jestescie zainteresowane prywatną grupą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przecież ja tu tylko napisałam, żeby nie testować za wcześnie to one później ciągnęły dalej. Ani nie obrażałam, ani głupich tekstów nie rzucałam@HeraUnique @młoda1994 postanowiłyście sobie dzisiaj przyjść tutaj i rozpętać gównoburze? Wymyśliłyście to sobie na waszym wątku wrednych babek???
Czarnamamba i angel zbastujcie trochę teksty, na forum nie ma pozwolenia na takie wyzwiska i teksty.
Ale to ja z nią mam kłótnie? Ja reaguje na to jak ktoś mnie obraża czy Cię obraziłam? Albo kogoś? Czy ja zaczęłam jakaś wojnę?Więc co powiesz o angel skoro ciśnie po innych że jestesmy debilami??
I to ona akurat zaczęła temat
Ty oczywiście że nie.Ale to ja z nią mam kłótnie? Ja reaguje na to jak ktoś mnie obraża czy Cię obraziłam? Albo kogoś? Czy ja zaczęłam jakaś wojnę?
Jedyne co napisałam to żeby nie testować za wcześnie i sobie nie wkręcać bo ja mam za sobą parę lat starań i wiem jak to jest to reszta zaczęła się gryźć jak wściekłe psy a mamba pojechała po bandzie obrażając wszystkichTy oczywiście że nie.
Ale angel ma ewidentnie jakis problem
Ok.Jedyne co napisałam to żeby nie testować za wcześnie i sobie nie wkręcać bo ja mam za sobą parę lat starań i wiem jak to jest to reszta zaczęła się gryźć jak wściekłe psy a mamba pojechała po bandzie obrażając wszystkich
Ja napisałam, z mojej perspektywy, jak bardzo nie warto robić tego za wcześnie, jak głowa może przestawić cały cykl itd I jak bardzo się nakręcacie pomimo okresu itp I nikt nie musiał jechać po bandzie, tym bardziej oskarżać o jakąś ***** burze, bo nie to miałam na celuOk.
Ale jest różnica jeśli laski sie faktycznie nakrecaja testowaniem a są też takie które mają na to wywalone.
Ja jestem jedna z nich wiec po co mi ktoś pisze ze tyle testuje.
No mam test to go robie..
Ale jazda od debilek...Ja napisałam, z mojej perspektywy, jak bardzo nie warto robić tego za wcześnie, jak głowa może przestawić cały cykl itd I jak bardzo się nakręcacie pomimo okresu itp I nikt nie musiał jechać po bandzie, tym bardziej oskarżać o jakąś ***** burze, bo nie to miałam na celu
To nie do mnie ja nikogo nie obrażałam ja zareagowalam na mordyAle jazda od debilek...
No są jakieś granice..
Ja się nie nakrecam... Chcę żeby po prostu w któraś stronę poszło