Za późno właśnie czekam na paczkę. Ale dobrze ze mówisz, jak wyjdzie pozytywny to skoczę po inne albo na bete bo akurat jutro wolne. Choć okres ma być dopiero 16go więc pewnie jeszcze będą negatywy.Oooo... A na mnie 3 pinki czekają i kuszą
reklama
Ja widzę zrób jutro powinno być już lepiej widoczneHej. Testuje od 5 dpo [emoji1751][emoji85] dzisiaj 9 dpo i test z porannego moczu w załączniku. Coś widać?Zobacz załącznik 1187617Zobacz załącznik 1187618Zobacz załącznik 1187619
33latka
Fanka BB :)
Za późno właśnie czekam na paczkę. Ale dobrze ze mówisz, jak wyjdzie pozytywny to skoczę po inne albo na bete bo akurat jutro wolne. Choć okres ma być dopiero 16go więc pewnie jeszcze będą negatywy.
Ja powinnam mieć @ 16-17 października i widok masz powyżej[emoji6] może akurat jutro wyjdzie już[emoji846]
Ja mam bardzo krótkie cykle, 24dni, jestem dziś 9dpo jak Ty, więc postanowiłam zacząć od 10dpo. Ale z córką przy 28dni w dniu spodziewane miałam negatyw i potem "okres" więc bardzo późno było zagniezdzenie, tak więc się bardziej nastawiam na biel na początek . W sobotę do Krakowa przyjeżdża babka u której mam robić tatuaz więc jak ma być pozytyw to musi być do piątku żebym zdążyła odwołaćJa powinnam mieć @ 16-17 października i widok masz powyżej[emoji6] może akurat jutro wyjdzie już[emoji846]
K
Katijah
Gość
To w którym dc u ciebie jest owu?Ja mam bardzo krótkie cykle, 24dni, jestem dziś 9dpo jak Ty, więc postanowiłam zacząć od 10dpo. Ale z córką przy 28dni w dniu spodziewane miałam negatyw i potem "okres" więc bardzo późno było zagniezdzenie, tak więc się bardziej nastawiam na biel na początek . W sobotę do Krakowa przyjeżdża babka u której mam robić tatuaz więc jak ma być pozytyw to musi być do piątku żebym zdążyła odwołać
Anio0lek
Nie obraz się ale dla mnie to testowa kreska, na zrobienie testu to trochę za szybko. Ale życzę Ci żeby to była ciąża i żeby @ nie przyszedł ostatnio w 9 dpo dziewczyna zrobiła betę i była ujemną więc wątpię żeby test wykrył betę.Hej. Testuje od 5 dpo [emoji1751][emoji85] dzisiaj 9 dpo i test z porannego moczu w załączniku. Coś widać?Zobacz załącznik 1187617Zobacz załącznik 1187618Zobacz załącznik 1187619
Między 12 a 13, tak totalnie na oko. Próbowałam coś z testami robić, skok się zaczął w 11dc.To w którym dc u ciebie jest owu?
33latka
Zobaczymy jutro rano [emoji846] na pewno powtórzę[emoji6]Nie obraz się ale dla mnie to testowa kreska, na zrobienie testu to trochę za szybko. Ale życzę Ci żeby to była ciąża i żeby @ nie przyszedł ostatnio w 9 dpo dziewczyna zrobiła betę i była ujemną więc wątpię żeby test wykrył betę.
M
M1a2gda
Gość
Mi przy 20mm gin kaze robic zastrzyk i pekaMam dylemat... Wczoraj pęcherzyk 22mm i się zastanawiam czy przyjąć zastrzyk czy czekać na środową wizytę... [emoji848][emoji848][emoji848] Bo w środę mógłby mieć już 26mm i czy nie byłby za duży?? Boję sie, ze sam nie pęknie a w środę to będzie już po ptakach bo za duży... W sierpniu nie przyjęłam zastrzyku to mi się torbiel zrobiła. Co miesiąc biorę zastrzyk bo nie wiadomo czy sam pęknie... Co robić?? Przy ilu wam pęka?
reklama
Mimi94
Stwierdziliśmy z mężem, że jak nie pęknie do środy do wizyty u gina to wtedy wezmę. Przed Invimedem też chciałabym wiedzieć czy pękają same czy muszę być wspomagana. Od wczoraj wieczorem testy owu pozytywne... Ale nie robiłam ich wcześniej tylko od razu po ginieMi przy 20mm gin kaze robic zastrzyk i peka
Podziel się: