reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe dwie kreski 2020 🍀

reklama
Dopiero zajrzałam i nie wyhaczylam żadnych kłótni. Ale to dobrze. Ja jestem wystrachana bo kiedy już stwierdziliśmy że nie chcemy drugiego dziecka to niespodzianka. Mój facet nie bedzie zadowolony...

Kochana nie ma na co czekać. Nigdy nie wiesz ile będziecie się starać. Ja się staram od listopada 2019 r. Jak przyszła korona to chciałam zrobić przerwe i akurat zaszłam w ciążę w marcu a potem poroniłam i starałam się kolejne miesiące. A teraz znowu jestem w ciąży i nie wiem co będzie. Może znowu poronię a czas leci, korona szybko nie zniknie.
Kopa Ci zasadze w tego pieknego tylka! tyle ciotek czeka na tego malucha, ze musi sie udac ! ❤😍

Dziewczyny, ponieważ nadal sypią się zgłoszenia w związku wyzwiskami i obrażaniem siebie, co ma miejsce od wczoraj, proponuję iść za głosem rozsądku i przykładem koleżanek z Wrednego towarzystwa i otworzyć sobie zamkniętą grupę tudzież wątek. To, co się tutaj ostatnio wydarzyło przechodzi wszelkie ludzkie pojęcie i wykracza poza wszelkie zasady korzystania z publicznego forum.

reklama
Do góry