reklama
ana_banana
Fanka BB :)
Ja też widzę i aż się uśmiechnęłam, w końcu to na co czekamy na tym forum, ciężko było przebrnąć do ostatniej strony przez te kłótnie i chociaż starałam się je omijać to i tak chwilę mi to zajęło. Miłego dnia wszystkimHej. Testuje od 5 dpo [emoji1751][emoji85] dzisiaj 9 dpo i test z porannego moczu w załączniku. Coś widać?Zobacz załącznik 1187617Zobacz załącznik 1187618Zobacz załącznik 1187619
monnkej
Widać [emoji846] super, niech ciemnieje [emoji256]Hej. Testuje od 5 dpo [emoji1751][emoji85] dzisiaj 9 dpo i test z porannego moczu w załączniku. Coś widać?Zobacz załącznik 1187617Zobacz załącznik 1187618Zobacz załącznik 1187619
monnkej
Będziesz szła na betę?Dopiero zajrzałam i nie wyhaczylam żadnych kłótni. Ale to dobrze. Ja jestem wystrachana bo kiedy już stwierdziliśmy że nie chcemy drugiego dziecka to niespodzianka. Mój facet nie bedzie zadowolony...
33latka
Niestety mieszkam na za**piu a jestem bez auta. Poczekam na testy w kolejne dni i dopiero wtedy umowie się na usg gdzies za 3 tygodnie. Jestem po 1 ciazy zakonczonej cc i mam 2 i pol letnia corke i w maju mialam biochemiczna.
Będziesz szła na betę?
monnkej
Rozumiem, daj znać jak się sytuacja rozwija [emoji846]Niestety mieszkam na za**piu a jestem bez auta. Poczekam na testy w kolejne dni i dopiero wtedy umowie się na usg gdzies za 3 tygodnie. Jestem po 1 ciazy zakonczonej cc i mam 2 i pol letnia corke i w maju mialam biochemiczna.
Magd.a
Kopa Ci zasadze w tego pieknego tylka! tyle ciotek czeka na tego malucha, ze musi sie udac ! ❤Kochana nie ma na co czekać. Nigdy nie wiesz ile będziecie się starać. Ja się staram od listopada 2019 r. Jak przyszła korona to chciałam zrobić przerwe i akurat zaszłam w ciążę w marcu a potem poroniłam i starałam się kolejne miesiące. A teraz znowu jestem w ciąży i nie wiem co będzie. Może znowu poronię a czas leci, korona szybko nie zniknie.
MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
Dziewczyny, ponieważ nadal sypią się zgłoszenia w związku wyzwiskami i obrażaniem siebie, co ma miejsce od wczoraj, proponuję iść za głosem rozsądku i przykładem koleżanek z Wrednego towarzystwa i otworzyć sobie zamkniętą grupę tudzież wątek. To, co się tutaj ostatnio wydarzyło przechodzi wszelkie ludzkie pojęcie i wykracza poza wszelkie zasady korzystania z publicznego forum.
reklama
malinowelove
Ja też widzę trzymam kciuki!Hej. Testuje od 5 dpo [emoji1751][emoji85] dzisiaj 9 dpo i test z porannego moczu w załączniku. Coś widać?Zobacz załącznik 1187617Zobacz załącznik 1187618Zobacz załącznik 1187619
Podziel się: