Smerfetka94
Fanka BB :)
Spoczko. Do ciebie nic nie mamTo nie do mnie ja nikogo nie obrażałam ja zareagowalam na mordy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spoczko. Do ciebie nic nie mamTo nie do mnie ja nikogo nie obrażałam ja zareagowalam na mordy
Ja też nie mam pryszczy a co miesiąc przed @ wyskoczyl jakiś dziadWiecie co, zawsze przed @ pojawiały się pryszcze na twarzy tak 1-3 sztuki, teraz cera gładka
Zaczynam śmieć cieszysz się, bo w pierwszej ciąży miałam to samo.
NADZIEJA JEST KOBIETKI!
i tak uwaga doszukuje się objawów ciąży na podstawie swojej pierwszej! ❤
Może coś z tego będzie!Ja też nie mam pryszczy a co miesiąc przed @ wyskoczyl jakiś dziad
Zaraz powiem że mam nadzieję i mnie zjedząMoże coś z tego będzie! ❤
Czepialskie się znalazły, ale fakt pogoda do dupki to i humor u niektórych współczuje imZaraz powiem że mam nadzieję i mnie zjedzą
Ja narzucam rację? Ty jestem jakąś zryta bo dozej że wmawiasz na staraczkach a raczej wmawiała ze kreska jest potem okres dostałaś i już tego nie napisałaś a na końcu chyba to biochemiczna [emoji1787][emoji1787] więc kto jest irytujący i kto tu narzuca swoją rację? Obraziłaś się za to że nie widzimy kreski której tam nie było więc zjedz ze mnie bo na dobre ci to nie wyjdzie.Była cisza, przyszła jedna i napisała, spoko. Ale nagle zrobiło się ich 4 i piszą jedno i to samo, a za moment temat poleciał nie na ten tor.
Ty młoda w końcu się ogarnij, bo nie jesteś boginią i nie będziesz każdemu narzucać swoich racji. Czytaj ze zrozumieniem, bo to co napisałaś, to było o tym, że Smerfetka napisała, że chce ratować związek ciąża. Weź się w końcu opanuj, bo jesteś irytująca.
Ja też jestem przeziębiona i niestety myślę jak twój mąż . Jeśli teraz nie będę w ciąży to chyba poczekamy do wiosny. Może wtedy będzie spokojniejA mnie chyba coś rozkłada. 37,4 do tego suchy kaszel i ucisk w piersi , w pracy mam 5 potwierdzonych przypadków covid, ale nie miałam z nimi bezpośredniego kontaktu, ale już swiruje... Mąż mówi że chyba to jednak nie jest najlepszy okres na starania bo za miesiąc dwa wszystko siadzie i nie będzie nawet jak badań porobić. Sama już nie wiem... więc jak się w tym cyklu nie udało to chyba sobie to przełożymy o kilka miesięcy (Ale w związku z tym pewnie akurat w ciazy bede). Oby do środy (@ ma być w pt lub sb ale to pierwszy termin kiedy jest cień szansy na pozytyw).
Czarnamamba już przesadzasz " jak nie prośba to groźba" ? Twoje wyzwiska są naprawdę na niskim poziomie.... Smerfetka po co te prowokacje ? " zaraz powiem, że mam nadzieje i mnie zjedzą". Tym postem kończę tą całą gownoburze !!! Bądźmy teraz dla siebie mile i wspieramy się, jak kogoś drażnią czyjeś posty nie musi przecież ich czytać czy odp. Zdradzę wam sekret [emoji14] ja tak robię [emoji28][emoji28] buziaczki miłość [emoji173]