reklama
ruda1991
Fanka BB :)
Agica cieply prysznic na sciagniecie mleka tez pomaga
Inka mi. Ale mam nadrzerke i gin mowil ze jak nie mam upałów to od tego
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Jurczux my tylko pampers używamy narazie 2 ale już mam w pogotowiu 3 Dady nigdy nie miałam na pupce bo przy naszym trybie robienia kup one by pewnie nie dały rady takie są malutkie . Śliwka widzisz wystarczy napisać co nas trapi a napewno ktoś wyciągnie pomocna dlon forum jest poto aby pytać
A dostalas jakis lek? Robisz jeszcze raz cytologie? Jaka Ci wyszla?Agica cieply prysznic na sciagniecie mleka tez pomaga
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Kapuste rozbic tluczkiem by puscila sok. I najlepsza jest zimna z lodowki. A dziala swietnie!
ruda1991
Inka mam przyjsc na cytologie po @ tylko ze jej nie mam
Lekow nie dostalam bo jak mowil gin jak nie ma uplawow to nie trzeba nic brac narazie
Lekow nie dostalam bo jak mowil gin jak nie ma uplawow to nie trzeba nic brac narazie
reklama
Wiktorka88 O
Śliwka z tego co wiem to na wzmożone napiecie jest rehabilitacja metodą vojty. Dzieci faktycznie płaczą podczas ćwiczeń, ale nie dkatego że je boli tylko dlatego, że wymuszasz u nich pewne reakcje i ułożenia.
My też mamy lekką asymetrie, która juz prawie ustapila. Rowniez zaczelo sie od tego, że młoda brala tylko jedną raczke do buzi. Duzo mojej winy w tym bylo boby zawsze bralam ja na jedna strone i kapalam tez stojac zawsze po jednej stronie. Jak cos to posz i ja i Wiola cos tam wiemy
My też mamy lekką asymetrie, która juz prawie ustapila. Rowniez zaczelo sie od tego, że młoda brala tylko jedną raczke do buzi. Duzo mojej winy w tym bylo boby zawsze bralam ja na jedna strone i kapalam tez stojac zawsze po jednej stronie. Jak cos to posz i ja i Wiola cos tam wiemy