reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Sliwka to beznadziejny lekarz. Mam nadzieję że malenstwo bedzie dobrze znosilo rehabilitacje. Niestety nie pomoge bo moje malenstwo nie jest rehabilitowane ale sama niedługo ide do neurologa i juz sie boję.

Moja mała nosi pampersy premium 3 i ma odparzenia na nóżkach w moejscu gdzie konczy się pielucha. Nie wiem czy to od tych pieluch tak nagle czy to od tego że ma takie grube wałki na nóżkach

reklama
A dziewczyny które używają dady używacie tych premium czy extra soft? Jest jakaś różnica? Powiem Wam szczerze że one nie wychodzą jakoś super taniej niż oryginalne pampersy a myślałam że to taka przepaść [emoji14]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja używam obu na zmianę :-) chyba trochę lepsze są te premium, na pewno lepiej się zakłada na grube uda B-) ale czy tak naprawdę się różnią... Sama nie wiem :-) ale wydają się ciut większe..
Właśnie niby mamy 3 (waga 6,6) i mam wrażenie, że w życiu nie nadadzą się do 9kg!? Chyba, że ni nie wiem Mały się wyciągnie i będzie szczuplejszy?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Bo on chce tylko w nocy przez sen, w dzien nie ma szans jak widzi cyca to sie drze, nawet nad ranem sie jest rozbudzony to juz nie chce cyca wiec odciagalam 5 razy dziennie ale mały jest coraz większy i coraz trudniej mi ściągać mleko, mialam juz kilka razy przez to zastoje w piersiach i ogólnie mam dosc tego wiec próbuje przestać w dzien i karmić go tylko w nocy ale mi niewychodzili bo mleka mam duzo jak na złość :(

Ja używam obu na zmianę :-) chyba trochę lepsze są te premium, na pewno lepiej się zakłada na grube uda B-) ale czy tak naprawdę się różnią... Sama nie wiem :-) ale wydają się ciut większe..
Właśnie niby mamy 3 (waga 6,6) i mam wrażenie, że w życiu nie nadadzą się do 9kg!? Chyba, że ni nie wiem Mały się wyciągnie i będzie szczuplejszy?

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sobie nie wyobrażam, żeby moja klucha jak bedzie miala 9 kg to sie zamieściła w 3 :biggrin2: Chyba kupię dady i zobaczę co będzie z tymi odparzeniami.

Spróbuj dzidzia bo ja też myślałam że moja uczulily dady a to pampersy 3... Zużyłam huggies i trochę pupka się podleczyla i założyłam dady i jest ok. Chociaż dzisiaj tak się obsrala przy jedzeniu że wyleciało i bokiem i góra, ale w pampersach też sie to zdarzało [emoji14]
No ja nie wiem też jak ta waga jest określana, moja ma 6,5 i jest tak akurak ;) koleżanki córka ma 5,5 msc i waży 8 i już od miesiąca są na 4 ;)

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja używam Dada Premium w zasadzie od początku i nic się nie dzieje. Też nie widzę różnicy między nimi a tymi extra soft, chyba są tylko grubsze i bardziej chłonne.

Śliwka, ja rehabilituję moją małą w związku z asymetrią. Zajęcia trwają u nas 40 min i mają formę zabawy malucha z rehabilitantką. Nie jest to nic strasznego ani dokuczliwego dla dziecka. Poza zajęciami trzeba też dużo i regularnie ćwiczyć w domu. U nas asymetrię stwierdzono jakieś półtora miesiąca temu i widzę ogromny postęp, choć jeszcze nie zniknęła do końca. Daj znać jeśli masz jakieś konkretne pytania.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry