reklama
Na rozbicie grud to najlepszy prysznic cieply i delikatny masaz. Kapuste po karmieniu sie przyklada zimna z lodowki i rozbita i ona zbiera goraczke z piersi i przynosi ulge. masz nawal pokarmu?Dzięki rozumiem ze kapustę można na piersi położyć po karmieniu aby nam pokarmu nie przybywało czy pozwoli ona na rozbicie grud mlecznych
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Ale mi wyszla grupa 3 a Tobie? Tez mam nadzerke.Inka mam przyjsc na cytologie po @ tylko ze jej nie mam
Lekow nie dostalam bo jak mowil gin jak nie ma uplawow to nie trzeba nic brac narazie
Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
ruda1991
Fanka BB :)
Inka nie pamiętam bo gim.mi.podawal przez telefon wyniki
jurczux
Z kapusty ja robiłam takie kompresy: kilka liści kapusty zblendowac i w takie większe gaziki jałowe zawinąć żeby ta papka nie wylatywala i do lodówki i po każdym karmieniu zmieniałam. Dla mnie to było mega wygodne i pomogło bo w nocy nie musiałam tłuc tej kapusty tylko z lodówki wyjęłam. Tylko że to też było trochę inaczej bo ja miałam zapalenie jak miała 2 tygodnie i cały czas mi na cycku wisiała i sciagala.
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tluklam cala glowke odrazu [emoji6] tzn. Wszystkie liscie i rozbite w woreczki pakowalam zeby nie wyschly i do lodowki
ruda1991
reklama
ruda1991
Ooo tez fajny sposób :-) współczuję bólu. Raz tylko miałam nawal i zgrubienia i nie wspominam tego dobrze.