reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Dzieki kobietki
Ruda tak wlasnie zaczęłam,ściągam tylko po 50 ml no i szałwie dzisiaj kupiłam moze troche przyhamuje :)
Ala a ty przez dzien ściągasz czy nie musisz?

reklama
Jurczux my tylko pampers używamy narazie 2 ale już mam w pogotowiu 3 Dady nigdy nie miałam na pupce bo przy naszym trybie robienia kup one by pewnie nie dały rady takie są malutkie . Śliwka widzisz wystarczy napisać co nas trapi a napewno ktoś wyciągnie pomocna dlon forum jest poto aby pytać

Inka mam przyjsc na cytologie po @ tylko ze jej nie mam
Lekow nie dostalam bo jak mowil gin jak nie ma uplawow to nie trzeba nic brac narazie

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Śliwka z tego co wiem to na wzmożone napiecie jest rehabilitacja metodą vojty. Dzieci faktycznie płaczą podczas ćwiczeń, ale nie dkatego że je boli tylko dlatego, że wymuszasz u nich pewne reakcje i ułożenia.
My też mamy lekką asymetrie, która juz prawie ustapila. Rowniez zaczelo sie od tego, że młoda brala tylko jedną raczke do buzi. Duzo mojej winy w tym bylo boby zawsze bralam ja na jedna strone i kapalam tez stojac zawsze po jednej stronie. Jak cos to posz i ja i Wiola cos tam wiemy :)

Do góry