reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Dziewczyny mam problem z odparzona (chyba) pupa. A raczej z przedu kolo jajek ma plac czerwony i niczym nie moge tego zlikwidowac. Uzywalam juz sudocremu, bephantenu, oleju kokosowgo...miala ktoras z Was taki problem?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuj linomag zielony ... jest relacyjnych przynajmniej na Mikiego ; ) jak mi się odparzyl nic nie pomagało a linomagiem.posmaeowalam raz i id razu poprawa ... po 2 dniach śladu nie było :)

reklama
inka mam nadzieje ze z pupa małego już lepiej

śliwka jakie to troski nie pozwalają ci radośnie spędzać czasz z maluchem ?

Dziewczyny jak mam zmniejszyć laktację? Ograniczyłam odciągania mleka z 5 do 3 na dzien i nie wiem co dalej:) Rano po przebudzeniu cycki pełne musze odciągnąć pozniej w ciagu dnia tez sie zbiera mleko i przynajmniej raz musze je sciągnąć no i wieczorem znowu mam przypływ. Nie chce brać leków hamujących laktację bo jakimś cudem moj mały ciagle je cyca w nocy i chciałabym zeby tak zostało jak najdłużej ale zabawy z laktatorem juz mam dosyc. Macie jakies pomysły

A dziewczyny które używają dady używacie tych premium czy extra soft? Jest jakaś różnica? Powiem Wam szczerze że one nie wychodzą jakoś super taniej niż oryginalne pampersy a myślałam że to taka przepaść [emoji14]

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

Agica z szalwia uwazaj mi bardzo wyhamowala laktacje juz po jednej saszetce! Ale mialam mocny nawal wtedy. Jeszcze mieta pomaga. A ja nawet nie wiedzialam ze sa rozne rodzaje dady....nawet nie wiem jakie mam [emoji6]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Agica ja tak karmie. Ze tylko w nocy i czasem uda się raz w dzień jak zalapie. Ja pije na poprawienie laktacji femalti... bo wydaje mi się ze mam za mało.bo nic mi nie wycieka w dzień .

reklama
Patrish
Synek jak byliśmy w szpitalu gdy miał miesiąc na badaniach usg glowy okazało się że ma asymetrie w lewej pukuli która mieści się w górnej granicy normy. Zalecano obserwować jak się będzie rozwijać. Okazało się że wybrałam bardzo olewajacego pediatra i zignorował mnie jak mu zglosilam że maluszek nie widzi jakby lewej rączki. I tak zmieniłam lekarza. Byliśmy u neurologa i taka diagnoza że neurologiczne wporzadku tylko maluszek jest pokrzywiony z ułożenia w brzuszku i zalecenie rehabilitacji. I lekarze od rehabilitacji stwierdził wzmożone napięcie mięśni i teraz czekamy na rehabilitację. Martwi mnie jak to długo można potrwać, i czy maluszek będzie płacić podczas tych zajęć. Do tego wszystkiego dochodzi to że w mojej miejscowości nie ma żadnego ośrodka dla takich maluszków i będę jedzie na to rehabilitację 35km. I takie to troski martwią moja głowę.
Jak ktoś już miał rehabilitację na wzmożone napięć to będę wdzięczna jak napisze jaki przebiegają takie zajęcia .

Do góry