Na mnie czeka jeszcze prasowanie i ubranie choinki jak mały skończy jeść a wisi na mnie już 30 minut. Tata oczywiście kładzie się spać i nawet nie pomyśli o tym ze bym się głupiej herbaty napiła jak tak siedzę przywiązana do fotela z dzieckiem na kolanach
reklama
tekila85
Fanka BB :)
Wiktora jak grzeczny B-)
A mój synek wreszcie zasnął (chyba) .. Od 16 nie spał..dobrze, że chociaż chciał leżeć w bujaku i był w miarę spokojny.. Jak niby zasnął to na 5 minut!
Edit nie zasnął.. Aż do teraz nie śpi...
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój synek wreszcie zasnął (chyba) .. Od 16 nie spał..dobrze, że chociaż chciał leżeć w bujaku i był w miarę spokojny.. Jak niby zasnął to na 5 minut!
Edit nie zasnął.. Aż do teraz nie śpi...
Dziewczyny pięknych, rodzinnych i spokojnych Świąt Wam życzę!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
tekila85
Ja również życzę Wam cudownych świąt, radości i przeżywania ich w gronie najbliższych Wam osób :-) no i może niech dzieci pozwolą zjeść w spokoju kolacje ;-)
Wiktorka88 O
I ja wam życzę wesolych rodzinnych świat. Współczuję tym które muszą przygotowywac wigilie, niech moc bedzie z,wami! ja w tym roku nie robie nic, mimo że u nas wigilia. Wszystko mają przywieźć, ka tylko poodkurzam.
Sluchajcie przykrylam moja kocem i przypielam koc klamerkami do prześcieradła zeby się nie zsuwal i mala zasłynęła od razu i ruchy rąk jej nie budziły jestem wyspana
Sluchajcie przykrylam moja kocem i przypielam koc klamerkami do prześcieradła zeby się nie zsuwal i mala zasłynęła od razu i ruchy rąk jej nie budziły jestem wyspana
Dzidzianapokładzie
Wszystkiego najlepszego dla Was, maluchów i całych Waszych rodzin. Wiele łask Bożych, zdrowia, cierpliwości, miłości i samych dobrych dni
Zdrowych i spokojnych Swiat !!! Oby maluchy dały Wam odpocząć [emoji5]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Chardonnays
Zaciekawiona BB
Tak i ja z Oliwką się przyłączamy i życzymy Wam przede wszystkim zdrowych świąt i pełnych radości bo myślę, że w tym roku wiele nam nie potrzeba do szczęścia dzięki temu, że to pierwsze takie święta a przez to najpiękniejsze :-)