reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Na mnie czeka jeszcze prasowanie i ubranie choinki jak mały skończy jeść a wisi na mnie już 30 minut. Tata oczywiście kładzie się spać i nawet nie pomyśli o tym ze bym się głupiej herbaty napiła jak tak siedzę przywiązana do fotela z dzieckiem na kolanach

reklama
Wiktora jak grzeczny B-)

A mój synek wreszcie zasnął (chyba) .. Od 16 nie spał..dobrze, że chociaż chciał leżeć w bujaku i był w miarę spokojny.. Jak niby zasnął to na 5 minut!

Edit nie zasnął.. Aż do teraz nie śpi...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Moj po spacerku może godzinkę drzemał -coraz aktywniejsze te nasze dzieciaki,czekam na moment gdy będziemy się bawić klockami i gadającymi pluszakami które już czekają na komodzie

Ostatnia edycja:
I ja wam życzę wesolych rodzinnych świat. Współczuję tym które muszą przygotowywac wigilie, niech moc bedzie z,wami! ja w tym roku nie robie nic, mimo że u nas wigilia. Wszystko mają przywieźć, ka tylko poodkurzam.
Sluchajcie przykrylam moja kocem i przypielam koc klamerkami do prześcieradła zeby się nie zsuwal i mala zasłynęła od razu i ruchy rąk jej nie budziły :) jestem wyspana

reklama
Tak i ja z Oliwką się przyłączamy i życzymy Wam przede wszystkim zdrowych świąt i pełnych radości bo myślę, że w tym roku wiele nam nie potrzeba do szczęścia dzięki temu, że to pierwsze takie święta a przez to najpiękniejsze :-)

Do góry