reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej... Kurcze jak było u Was na Wigilię?
Bo u nas niby ok aż do 21 gdzie mały tak się zaczął zanosić płaczem, że nam się zatkał! Godzinę ponad trzeba było uspokoić :-( biedny mały :-( niby było u nas ale jednak 4 inny osoby i w ogóle inny rytm... Masakra :-(
Jutro idziemy tylko na obiad i zaraz wracamy, bo jeszcze u rodziców nie był wcale.. A tam jeszcze pies jest...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila to u mnie podobnie maly u tesciow caly czas markotny,zasnal raz na 15min a tak to jesc i na rekach nosic i placz wrocilismy myslalam ze od razu zasnie to po meczarni dopiero teraz zasnal...to ja tez ide spac;)

Współczuję Tekila. Oby szybko ptxrszło. U nas na Wigilii też płacz ale jak jechaliśmy już do domu to zrobiliśmy rundkę wokół miasta i mała usnęła i w domu kak się obudziła to tylko ją przebrałam i nakarmiłam i mała padła :)

u nas płacz od 21 -23 dziecko całkowicie wybite ze swojego rytmu- NIGDY Więcej !! trzeba być czasem egoista i nie słuchać rad innych jakoby dzieci mogą spokojnie spać gdy jest głośno i najlepiej to by je w halasie wychowywać

A ja właśnie myślę, że go za mało do innych woziłam, że jak nie zaczniemy bywać to zawsze tak będzie?
Fakt co nas wypadało trochę ludzi ale to 2 sztuki... I na krótko...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Tekila zdrowka!
U nas chyba procentuje to, że z małą coagle gdzies jezdzilismy, wkurzona bylam ze z malym dzieckiem, za to teraz ona u kazdego usnie, z każdym pogada i nie odreagowuje gdy dookoła dużo ludzi.

reklama
Do góry