Baltazar to nasza znajda i w bardzo dziwny sposób reaguje na płacz dziecka zauważyliśmy to już na samym początku na reklamach z dziećmi lecial do telewizora szczekał zaglądał za szafkę był bardzo niespokojny . Dzieci nie toleruje mino ze to rasa która powinna być przyjazna malucha to on ma widocznie inne wspomnienia dlatego nie pozwalamy podchodzić dziecia bo już dwa razy uszczypnął dzieckoMoim siostrzeńca tez się oberwało od jego ząbków dwa razy wiec my uważamy bardzo . Nie zostawiam dziecka samego z psem chyba ze jest w łóżeczku.Baltazar gdy jest blisko nas raczej przytula się do nas niż zwracam uwagę na małego. Położyłam małego o 10 do łóżeczka wlasnie się budzi
reklama
betkaa88
Fanka BB :)
A u Nas zakupy szybkie z rana zrobilam sama z malym,sernik sie piecze ( przysnal na godz to moglam zrobic) a salatka sie kroi tylko teraz chwila przerwy na cyca bo synek juz nie mogl wyrobic w bujaku nie dal dokonczyc krojenia.
A te nosidla to od ilu mscy mozna uzywac?
A te nosidla to od ilu mscy mozna uzywac?
Wiktorka88 O
Betka niby jak siedziec ddziecko potrafi. Aczkolwiek są też wkladki dla maluszków.
Patrish masz zlote dziecko! moja zasypia i 13 budzi sie 13.30 z tego 15 min sie przeciaga. W koncu po takim śnie trzeba sie poprzeciagac bo jej się miesnie zastana
Patrish masz zlote dziecko! moja zasypia i 13 budzi sie 13.30 z tego 15 min sie przeciaga. W koncu po takim śnie trzeba sie poprzeciagac bo jej się miesnie zastana
tekila85
Mój mały tez dziś ładnie sobie leży w bujaku:-) gaduli i leży ;-)
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzianapokładzie
Moja co prawda niespokojnie, ale spala 2,5 godziny. Szok i niedowierzanie
Wiktorka88 O
Boszsz chyba to mowicie zeby mnie upokorzyć
Moja nie sypia, a jak juz to malutko. przyznać muszę natomiast, że gdy ją poloze na podłodze to gada do siebie je rączki i ten stan czasami na prawde trwa bardzo dlugo, no i bujaczek wrocil do łask
Moja nie sypia, a jak juz to malutko. przyznać muszę natomiast, że gdy ją poloze na podłodze to gada do siebie je rączki i ten stan czasami na prawde trwa bardzo dlugo, no i bujaczek wrocil do łask
Dzidzianapokładzie
He he. wierz mi Wiktorka,że doskonale wiem co to znaczy jak dziecko nie spi albo spi mało dlatego jestem tak zszokowana wyczynem mojej małej terrorystki a maluch który nie potrzebuje cały czas uwagi, potrafi się sam bawić to prawdziwy skarb
patka90.02
A jak długo dziecko może siedzieć w huśtwce bo moja lubi w swojej siedzieć a nawet spać.
reklama
Wiktorka88 O
Patka ja to sie boje moją wkładać na dlugo, ale nie potrafie racjonalnie powiedziec czemu zresztą moja i tak dlugo nie wytrzymuje w niej max to godzine. Wydaje mi sie jednak, że można jeśli do tego tam śpi to jiz prawdziwy luksus.