reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Baltazar to nasza znajda i w bardzo dziwny sposób reaguje na płacz dziecka zauważyliśmy to już na samym początku na reklamach z dziećmi lecial do telewizora szczekał zaglądał za szafkę był bardzo niespokojny . Dzieci nie toleruje mino ze to rasa która powinna być przyjazna malucha to on ma widocznie inne wspomnienia dlatego nie pozwalamy podchodzić dziecia bo już dwa razy uszczypnął dzieckoMoim siostrzeńca tez się oberwało od jego ząbków dwa razy wiec my uważamy bardzo . Nie zostawiam dziecka samego z psem chyba ze jest w łóżeczku.Baltazar gdy jest blisko nas raczej przytula się do nas niż zwracam uwagę na małego. Położyłam małego o 10 do łóżeczka wlasnie się budzi

reklama
A u Nas zakupy szybkie z rana zrobilam sama z malym,sernik sie piecze ( przysnal na godz to moglam zrobic) a salatka sie kroi tylko teraz chwila przerwy na cyca;) bo synek juz nie mogl wyrobic w bujaku nie dal dokonczyc krojenia.
A te nosidla to od ilu mscy mozna uzywac?

Boszsz chyba to mowicie zeby mnie upokorzyć:p
Moja nie sypia, a jak juz to malutko. przyznać muszę natomiast, że gdy ją poloze na podłodze to gada do siebie je rączki i ten stan czasami na prawde trwa bardzo dlugo, no i bujaczek wrocil do łask :)

He he. wierz mi Wiktorka,że doskonale wiem co to znaczy jak dziecko nie spi albo spi mało dlatego jestem tak zszokowana wyczynem mojej małej terrorystki:-D a maluch który nie potrzebuje cały czas uwagi, potrafi się sam bawić to prawdziwy skarb:)

reklama
Patka ja to sie boje moją wkładać na dlugo, ale nie potrafie racjonalnie powiedziec czemu :p zresztą moja i tak dlugo nie wytrzymuje w niej max to godzine. Wydaje mi sie jednak, że można jeśli do tego tam śpi to jiz prawdziwy luksus.

Do góry