reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Patka to zależy chyba od huśtawki, im bardziej siedząca tym krócej. Moj tez huśtawkę kocha ale jak w niej zaśnie to go przekładam do łóżeczka bo moja jest bardzo siedzaca.

Tekila czyli Borys juz lepiej dzisiaj?

Ja wlasnie wróciłam z miasta ale dżungla! Ale przynajmniej ostatnie prezenty kupione:)

reklama
Patka to zależy chyba od huśtawki, im bardziej siedząca tym krócej. Moj tez huśtawkę kocha ale jak w niej zaśnie to go przekładam do łóżeczka bo moja jest bardzo siedzaca.

Tekila czyli Borys juz lepiej dzisiaj?

Ja wlasnie wróciłam z miasta ale dżungla! Ale przynajmniej ostatnie prezenty kupione:)
Dzięki, że pytasz :-) Na szczęście od 12 juz nie ma temperatury i nawet miał humor. Leżał całe 20 minut na macie!
Mam nadzieje, ze na wieczór nie najdzie nic...

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

my po spacerze jeszcze spimy gondolce wiec ide cos zjesc

u nas mały w bujaczku góra 30 minut potem mu się nudzi i wymyślamy cos innego

Patrish, to chłopak? Jak reaguje na maleństwo? Mój nadal się nie może przełamać - jak Julka leży grzecznie to podchodzi, zagląda, wącha, ale jak tylko krzyknie, lub pacnie go rączką to pieseł ucieka. Co ciekawe jak wychodzę z domu z samą Julką i wracamy to pierwsze co zagląda do fotelika czy mała cała i zdrowa, jak ona płacze to on chce wyć (ale nie pozwalam), a i tak ma dystans do niej.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

tak to "chlopak" nawet ma nazyczona ale mało nią zainteresowany bo on już staruszek a Lala ma dopiero dwa latka.

Jestem wykonczona caly dzien na obrotach usiadlam bo muffinki sie pieka,jak nie wyjda to sie zastrzele bo tak sie staralam!
Moj mi nic nie pomogl wrocil z pracy i ...a nie pomaga mi -spi z synkiem od godziny:p
Jeszcze mnie wkurzyl!! Mowie mu ze planuje kupic za jakis czas tez nosidlo itd ze czytalam jakie i wogole juz jakis czas temu to ten mi prawi madrosci " a jak on taki zywy to jak bedzie mial glowe na bok jeden albo drugi w tym nosidle to bez sensu"," juz widze jak powyzej godz z nim tak chodzisz" i numer trzy " to jak chcesz z tym chodzic to po co byl kupowany taki drogi wozek ze spacerowka!!!???"

Trzymajcie mnie!!!! No k.....najmadrzejszy znawca!!
Niech juz spada na ta wigilie z kolegami i mi da spokoj!!!

Ten osobnik może godzinami w chusta we siedzieć

Załączniki

• 20161223_183641.jpg
    20161223_183641.jpg
    278,9 KB · Wyświetleń: 93
reklama
I u nas dzisiaj roboty mnóstwo. Wszystkie zakupy zrobione, światełka na balkonie zawieszone, okna umyte, barszczyk się gotuje i to wszystko mąż!!! Ja ogarniam małą i robię jakieś mniejsze rzeczy w stylu prasowanie, ostatnie pranie i inne bieżące. Jak oboje padniemy wieczorem to nie będzie kto miał do Julki w nocy wstać :)

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry