reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

A tak w ogole to ile przy piersi spędzają Wasze maluszki?
Mój tyle ile chce :-) raz 10 minut raz 40;-) z tym, że on wtedy zawsze cały czas je B-) np teraz je już ok 45 minut... Ogólnie mamy ta dostawkę (tzn łóżeczko dostawione bez boku) i hm teraz ja w nim prawie całą jestem a synek na łóżku.... Ha ha ha... No kurcze ;-)
Ale muszę jeszcze dziś trochę się przemęczyć bo mąż pracuje po 12h, wstaje o 4 rano i wraca o 19..A do jutra musimy spać razem bo są teście i śpią w dużym pokoju... No i robie wszystko, żeby mały jakoś dał mu się chcieć trochę przespać... Ech ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój chce zacząć przenosić małą do łóżeczka ale coś mi się to nie podoba bo już się przyzwyczaiłam do spania z nią i zniose to gorzej pewnie niż ona :)

Ja ostatnio jak sciagam sporo pokarmu to daje przewaznie w butli malemu a cyca to cala noc dostaje,przewaznie z 15-20 min sobie ciucka chyba,ze jest nerwowy to 5 min poleci mu to mocno z poczatku i juz wypluwa cwany

A ja ledwo żywa jestem:( wirus czy jakaś grypa żołądkowa mnie dopadła, maz opiekuje sie małym ja próbuje mleko sciągnąć zeby mały przeciwciała dostawał a tu mało co leci:( staram sie pic duzo tylko jak te płyny w żołądku utrzymać?

Agica wspolczuje...zazylas cos? Suszone jagody sa dobre w sensie napar z nich albo odgazowana pepsi. U nas wlasnie karmienie trwa. Predzej niz zwykle ale mam nadzieje ze jeszcze pojdzie spac [emoji3]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry