reklama
Swistak zazdroszcze [emoji3] choc mi udalo sie zrobic hybrydy niedawno. moje dziecko spi juz 3 godziny !!! juz czuje te noc......bede spiewac mam te moc mam te moc...ehhhhh
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
ja chciałam od samego początku dziewczynkę a tu lipa chłopak z ogonkiem po tacie
ktoś mi dziś podmienił syna spal po spacerze 3 h, obudzil się zjadł przebrałam go, nagraliśmy filmik dla babci poleżeliśmy a tu płacz i on nie chce jeść tylko znow drzemkę wali, az się boje nocy
inka chyba mamy ten sam problem dziś
ktoś mi dziś podmienił syna spal po spacerze 3 h, obudzil się zjadł przebrałam go, nagraliśmy filmik dla babci poleżeliśmy a tu płacz i on nie chce jeść tylko znow drzemkę wali, az się boje nocy
inka chyba mamy ten sam problem dziś
swistak34
Fanka BB :)
Patrish przy pierwszej ciąży chciałam synusia okazało się ze córunia i teraz było mi obojętne byle zdrowe i niespodzianka synuś wiec nadzieja jest choć kolega ma córkę i żona druga ciąża bliźniacza chłop się łudzgłosić może będzie chłopak a tu dwie dziewczynki mówi same baby w domu jak ja wytrzymam ich chumory jak będą już dorosłe
patka90.02
A tak w ogole to ile przy piersi spędzają Wasze maluszki?
Ja pozwalam pic 20 minut jesli to jest takie aktywne picie. To ja w pierwszej ciazy chcialam syna i bylam przekonana ze bedzie syn. A urodzila sie cora. A w drugiej chcialam core i jest syn [emoji3] ale co najwazniejsze w zyciu bym teraz nie chciala by bylo inaczej !!!
reklama
jurczux
Na pewno któreś z dzieci zostało podmienione z moją córką!!! Ładnie ja uspilam w łóżeczku, poszłam się myć, wracam a ona wymachuje sobie rączkami [emoji14]
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom