reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

A tak w ogole to ile przy piersi spędzają Wasze maluszki?
Mój tyle ile chce :-) raz 10 minut raz 40;-) z tym, że on wtedy zawsze cały czas je B-) np teraz je już ok 45 minut... Ogólnie mamy ta dostawkę (tzn łóżeczko dostawione bez boku) i hm teraz ja w nim prawie całą jestem a synek na łóżku.... Ha ha ha... No kurcze ;-)
Ale muszę jeszcze dziś trochę się przemęczyć bo mąż pracuje po 12h, wstaje o 4 rano i wraca o 19..A do jutra musimy spać razem bo są teście i śpią w dużym pokoju... No i robie wszystko, żeby mały jakoś dał mu się chcieć trochę przespać... Ech ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mój chce zacząć przenosić małą do łóżeczka ale coś mi się to nie podoba bo już się przyzwyczaiłam do spania z nią i zniose to gorzej pewnie niż ona :)

Ja ostatnio jak sciagam sporo pokarmu to daje przewaznie w butli malemu a cyca to cala noc dostaje,przewaznie z 15-20 min sobie ciucka chyba,ze jest nerwowy to 5 min poleci mu to mocno z poczatku i juz wypluwa cwany

A ja ledwo żywa jestem:( wirus czy jakaś grypa żołądkowa mnie dopadła, maz opiekuje sie małym ja próbuje mleko sciągnąć zeby mały przeciwciała dostawał a tu mało co leci:( staram sie pic duzo tylko jak te płyny w żołądku utrzymać?

Agica wspolczuje...zazylas cos? Suszone jagody sa dobre w sensie napar z nich albo odgazowana pepsi. U nas wlasnie karmienie trwa. Predzej niz zwykle ale mam nadzieje ze jeszcze pojdzie spac [emoji3]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry