reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka kółka są na krótsze noszenie. Nie na 3 godzinne spacery bo mniej odciazaja plecy osoby noszacej :) nie miałam jeszcze kółek nigdy więc to mój debiut będzie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale wkladzik może być 10kg nie wiem czy więcej musiałabym zapytać na grupie chustowej bo to zależy też od splotu i gramatury. Ja nie jestem jakimś znawcą broń boze Ale interesuje sie tematem intensywnie i czytam czytam czytam :) jest tyle pięknych chust że masakra ale ceny czasami wydają mi sie z kosmosu hehe

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam pożyczona chustę i w mojej szkole rodzenia są takie warsztaty gdzie pokazują jak motac. Był w piątek ale byliśmy wtedy u znajomych i czekamy na następne takie spotkanie więc chusta leży. A na dwór balabym się wychodzić w chuście w sensie jak jest ślisko bo balabym się że się przewróce. Już raz wywinelam orła przy wózku.
Wiktorka jak Cię czytam to mam wrażenie że nasze córki przeżywają podobne dni w tym samym czasie. Ja nie byłam od soboty na spacerze, w piątek krótki bardzo bo ryk, w sobotę jak założyłam czapkę to tak się rozdarla że nie mogłam jej uspokoić dłuższą chwilę więc odpuściłam, a wczoraj sobie już dałam spokój. Dzisiaj cały dzień marudzi i może po następnym karmieniu jak będzie dama w humorze to pójdziemy.
A fotelik już masz za mały? Ja w sumie tej wkładki w foteliku jeszcze nie wyjęłam ale chyba już pora.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

No przymaly choc też spróbuje wyciągnąć. ja to o tyle boje die chusty, że juz w ogole jej odłożyć nie bede mogla. Teraz juz jest problem, czyże moze obawy nie mają podstaw?
Jurczy ciesze sie, że nie tylko ja sie z tym zmagam. smieszne to.jest o tyle, że w Pradze spała baardzo dobrze i bardzo dlugo ! szczególnie na spacerach

Mi sie wydaje,ze nosidelko jeszcze chwila i bedzie za ciasne jak misiek taki juz duzy jeszcze jak ubieram cos cieplego to ciasnota.
Moj ostatnio do poludnia nie spi i marudzi jesc nie spac nie lezec nie wiec wrocilam od fryzjera i wzielam go na spacer wrocilismy ryk bo ksiaze zglodnial wkoncu najadl sie a teraz go lulkam:)
Dowiedzialam sie ze katarka nie dostane tu w aptekach w miescie bo niby problem jest od dluzszego czasu wiec musze zamowic z neta.

Wiola ja zamowilam pajacyka ala ubranko mikolajka i chcialam ubrac malemu do tesciow niedrogie bylo wiec kupilam:)
A tak to normalnie bede go wygodnie ubierac wczoraj dostal te body i portki od dziadkow to bedzie na luzaku w tym sobie fikal:)

Chusta kółkowa jest niby prostsza na poczatek i napewno mniej przy niej roboty,my kupiliśmy kółkowa i zwykła i jak opanowałam motania zwykłej to wydaje mi sie lepsza.

Na święta dostaliśmy dla małej sukieneczkę czerwona z tiulami która średnio mi przypadła do gustu ale jak jej nie zaloze to zaraz sie poobrazaja,wiec liczę ,ze małej sie uleje na sukienkę i problem bedzie z glowy:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry