reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Wiktorka kółka są na krótsze noszenie. Nie na 3 godzinne spacery bo mniej odciazaja plecy osoby noszacej :) nie miałam jeszcze kółek nigdy więc to mój debiut będzie :)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale wkladzik może być 10kg nie wiem czy więcej musiałabym zapytać na grupie chustowej bo to zależy też od splotu i gramatury. Ja nie jestem jakimś znawcą broń boze Ale interesuje sie tematem intensywnie i czytam czytam czytam :) jest tyle pięknych chust że masakra ale ceny czasami wydają mi sie z kosmosu hehe

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam pożyczona chustę i w mojej szkole rodzenia są takie warsztaty gdzie pokazują jak motac. Był w piątek ale byliśmy wtedy u znajomych i czekamy na następne takie spotkanie więc chusta leży. A na dwór balabym się wychodzić w chuście w sensie jak jest ślisko bo balabym się że się przewróce. Już raz wywinelam orła przy wózku.
Wiktorka jak Cię czytam to mam wrażenie że nasze córki przeżywają podobne dni w tym samym czasie. Ja nie byłam od soboty na spacerze, w piątek krótki bardzo bo ryk, w sobotę jak założyłam czapkę to tak się rozdarla że nie mogłam jej uspokoić dłuższą chwilę więc odpuściłam, a wczoraj sobie już dałam spokój. Dzisiaj cały dzień marudzi i może po następnym karmieniu jak będzie dama w humorze to pójdziemy.
A fotelik już masz za mały? Ja w sumie tej wkładki w foteliku jeszcze nie wyjęłam ale chyba już pora.

Napisane na XT1072 w aplikacji Forum BabyBoom

No przymaly choc też spróbuje wyciągnąć. ja to o tyle boje die chusty, że juz w ogole jej odłożyć nie bede mogla. Teraz juz jest problem, czyże moze obawy nie mają podstaw?
Jurczy ciesze sie, że nie tylko ja sie z tym zmagam. smieszne to.jest o tyle, że w Pradze spała baardzo dobrze i bardzo dlugo ! szczególnie na spacerach

Mi sie wydaje,ze nosidelko jeszcze chwila i bedzie za ciasne jak misiek taki juz duzy jeszcze jak ubieram cos cieplego to ciasnota.
Moj ostatnio do poludnia nie spi i marudzi jesc nie spac nie lezec nie wiec wrocilam od fryzjera i wzielam go na spacer wrocilismy ryk bo ksiaze zglodnial wkoncu najadl sie a teraz go lulkam:)
Dowiedzialam sie ze katarka nie dostane tu w aptekach w miescie bo niby problem jest od dluzszego czasu wiec musze zamowic z neta.

Wiola ja zamowilam pajacyka ala ubranko mikolajka i chcialam ubrac malemu do tesciow niedrogie bylo wiec kupilam:)
A tak to normalnie bede go wygodnie ubierac wczoraj dostal te body i portki od dziadkow to bedzie na luzaku w tym sobie fikal:)

Chusta kółkowa jest niby prostsza na poczatek i napewno mniej przy niej roboty,my kupiliśmy kółkowa i zwykła i jak opanowałam motania zwykłej to wydaje mi sie lepsza.

Na święta dostaliśmy dla małej sukieneczkę czerwona z tiulami która średnio mi przypadła do gustu ale jak jej nie zaloze to zaraz sie poobrazaja,wiec liczę ,ze małej sie uleje na sukienkę i problem bedzie z glowy:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry