reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja corke przesadzilam do tego drugiego fotelika jak miala skonczone pol roku. Byla juz za dluga do tego pierwszego i siedziala juz sama. A wiem ze to i tak bylo wczesnie jak na zmiane. Ile razy w nocy jedza wasze maluchy?

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Inka moj niedawno zasnal i budzi sie zawsze dwa razy albo 2/3 potem tak 6 albo przesuwa sobie o godz szybciej,z trzy razy zdazylo sie narazie w ciagu jakis 3 tyg ze obudzil sie raz tak ok 4 dopiero to mi sie podobalo:)
Ja mysle ze moj to max pare mscy i nosidlo bedzie male trzeba bedzie sie rozejrzec za fotelikiem:)

No my zawsze rozbieramy w myśl, że wypadki zwykle zdarzają się tam gdzie nie mają... A po filmiku co się dzieje z dzieckiem które ma kurtkę na sobie to wolę mu zdjąć zawsze ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ratunku! Ledwo chodzę :-( potwornie bolą mnie plecy:-(
Jutro mamy już drugą serię szczepień więc trzymajcie za Nas kciuki!
Ja mam elektryczny aspirator i jest ok mogę polecić:-)
co do Świąt to ja dostosuje się do Małej i po prostu najwyżej tylko chwilkę posiedzimy z rodziną i wrocimy do domu. W końcu teraz to Ona i Mąż są moimi najbliższymi!

reklama
Tekila a czy to rozbieranie nie tyczy sie tych wiekszych fotelikow? Wiem ze trzeba rozbierac ale myslalam ze wlasnie od tego nastepnego rozmiaru... to moj podobnie sie budzi bo dwa razy ok 2 i 5. A czasem i 3 razy bo jeszcze o polnocy...niestety ja mam problem z zasypianiem i pozniej chodze jak zombi [emoji6] momtobe elstyczna sie mota dosyc prosto. Radze sprobowac [emoji5]

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry