reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

u na rożnie ale czytałam ze przy kp to norma ze kupy może nie być nawet tydzień, jak mleko jest dobre nie zawiera żadnych toksyn a dziecko jest w fazie wzrostu to kup może nie być bo wszystko organizm wchlonał, teraz u nas na przemiennie kupa rano i wieczorem

reklama
Agica starsza ok. Przyjęła super. Jest bardzo zaangażowana w opiekę . Robi vo może jak to czterolatka. I bardziej samodzielna się stała. Po bawi się czy sama sobie soku naleje jak chce pić A ja karmie :) choć dwa razy na początku posikala się w łóżko co odndwoch lat się jej nie zdazalo ale już więcej nie. Czasem trochę się buntuje ale to duża zmiana dla niej. I w bracie jest zakochana Choć w ciąży mówiła ze siostra lepsza :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Faktucznie jurczu wkurzaja mnie i wiecej ich noe slucham!
Wiola i jak i.jak ?! opowiadaj jak jest w tamtym swiecie :p faktycznie wszystko sie zmienilo ??

A u Nas jedna kupa dziennie rzadko sie zdarzy ze dwie,a karmie kp i dokarmiam mm caly czas.
Ale od pierwszych dni maly tak ma z kupkami.
Dziewczyny synek ktora ze mna lezala co chwile walil kupy a moj nie spotkalam ja na bioderkach i mowila ze nic sie nie zmienilo w tej kwestii:)
Jestem w szoku wypilam do poludnia ta saszetke pojechalismy na zakupy a ogolnie juz minely z dwie godz niecale od karmienia do poludnia.
Wrocilismy malego rozebralam zasnal, a ja mowie zaraz mi cycki rozwali i oczy oboje zrobilismy jak sciagnelam na raz 240 ml pokarmu!!!

Betka mowilam :) mi też super pomogly moze sprobuj ograniczyc mm ?
To.moja w szpitalu tez co chwile, pozniej byly problemy, a teraz odpukac znow co chwile, ale przybiera na wadze ładnie. Dziś mi młoda nawet wlosy ppfarbowac pozwolila :)

reklama
Do góry