reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mom u nas z kupami to samo. Mam nadzieję że maleństwo się zdecyduje na jedzenie. A dawno robiło kupe? Jeżeli dawno to może od tego nie chce jeść.

Dziewczyny na pewno był ten temat, ale jak szczepiłyście maluchy? I czy były odczyny poszczepienne? Bo my mamy jutro pierwsze szczepienie i jestem kompletnie głupia w tym temacieo_O

reklama
Wreszcie udało mi sie zalogować z nowego telefonu :) co do rad babc to walczyłam przez 3 tygodnie u dzieciakow z plesniawkami w buzi. Trzy leki im podawałam i cały czas wracały. W końcu za radą babci posmarowałam im języki wacikiem zamoczonym w ich moczu i zeszło i od.tygodnia nie wróciło :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie pieluszka tez tylko czasami się sprawdza, gorzej ze już dwa razy owinął się nią dookola głowy :(tak majtal rekami przed zasnieciem i teraz boje się zostawiać wolnolezacej pieluchy na noc

Wiedziałam że jest coś nie tak z moim mlekiem Mała przybrała tylko 340gram w 3tyg... Na dodatek jeść nie chce daje jej butle na śpiąco i też nie chce.

patka trzeba pamierac ze dzieci przybierają skokowo na wadze. .. teraz przybrala 340g a moze sie okazac ze w tydzien teraz przybierze tyle samo... wiec ja bym nie panikowala i tym bardziej nie zwalala winy na pokarm.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry