reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Staram sie sciagac i ewentualnie podawac mu w butli zeby ograniczyc mm,ale czasem sa takie dni gdzie mam malo pokarmu i musze mu podac,ale i tak mam radoche bo na kilka karmien to sciagniete starczy a cwaniak z butli szybciej sie najada:)
Ej a moze moj tyle wazy bo ma taka wolna przemiane materii za mna? tak malo sie wyproznia a je duzo

reklama
U mnie placz przy cycu wskazuje na bol brzuszka. Mam juz miekkie piersi, a młoda sie najada.
Mom a czy od momentu gdy zaczelas tak duzo pić to kupki sie unormowaly?

Praktycznie caly dzien daje cyca wieczorem jak jest mocno glodny daje mm no i rano troche.
Znam juz troche swoje dziecko tekila od ponad msca dokarmiam mm i nie widze ani zadnych skutkow ubocznych ani nie zamierzam siedziec i patrzec jak jest glodny,bo kiedys plakal mi dwa bite dni smoka ciagnal jak oszalaly cale dnie na cycu,polecialam kupilam mm zaplakana i od razu inne dziecko wiec nie widze powodu zebym nie miala dokarmiac wazne zeby dziecko bylo najedzone i zdrowe.

Betka ty sie nie przejmuj, sama wiesz najlepiej, mi te saszetki tak pomogly, że już nie potrzebowalam mm tylko przez te kolki i problemy z kupa używamy. Ja na noc daje tez mm ten nutramigen, choć przyznam że młoda nie lubi pic z butelki ani mojego mleczka ani nic innego, woli cyca. Nutramigenu poje z 30/40 ml i chce cyca. Betka daj sobie czas i sama zobaczysz czy mm bedzie potrzebne czy nie

Wiki a ile czasu pilas te saszetki? Bo niby dwie dziennie sie pije.
No doslownie moze mi pomoga tak ze albo wcale mm nie bede dawala albo mniej ale narazie tak go karmię.
A jak u Lenki z kolkami ma nadal? My odpukac nie mielismy tego problemu ale zawsze moga sie pojawic to dopiero 2 msce.
Bartek lubi wlasnie z butli wtedy w kryzysie od razu pil ja w szoku bylam i lubi tak pic bo wiadomo latwiej mu, ale o cyca tez sie upomina normalnie bo caly dzien i noc go karmie piersia.

U nas kolek brak od jakiegos czasu. Ja pilam tydzień lub dwadwa, na opakowaniu pisali dawkowanie, a teraz profilaktycznie co jakis czas jedną

Dziewczyny powiem wam tak nielubie babcinich porad ale od dziś będę słuchać mój synuś ma czasami gorsze dni ciężko go wtedy uspic i wiecie co gdy kładę na główkę pieluszki tak go nią utule mały sam zasypia w ciągu 3 minut byłam w SZOKU i od dziś słucham mojej mamusi rad dziś leżał w łóżeczku włączona miał karuzele położyłam pieluszke i tez usnoł nawet nie wiem kiedy ze mu melodyjka nieprzeszkadzala cieszyłam się jak małe dziecko gdy dostaje czekoladę

reklama
Do góry