reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

u na rożnie ale czytałam ze przy kp to norma ze kupy może nie być nawet tydzień, jak mleko jest dobre nie zawiera żadnych toksyn a dziecko jest w fazie wzrostu to kup może nie być bo wszystko organizm wchlonał, teraz u nas na przemiennie kupa rano i wieczorem

reklama
Agica starsza ok. Przyjęła super. Jest bardzo zaangażowana w opiekę . Robi vo może jak to czterolatka. I bardziej samodzielna się stała. Po bawi się czy sama sobie soku naleje jak chce pić A ja karmie :) choć dwa razy na początku posikala się w łóżko co odndwoch lat się jej nie zdazalo ale już więcej nie. Czasem trochę się buntuje ale to duża zmiana dla niej. I w bracie jest zakochana Choć w ciąży mówiła ze siostra lepsza :)

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Faktucznie jurczu wkurzaja mnie i wiecej ich noe slucham!
Wiola i jak i.jak ?! opowiadaj jak jest w tamtym swiecie :p faktycznie wszystko sie zmienilo ??

A u Nas jedna kupa dziennie rzadko sie zdarzy ze dwie,a karmie kp i dokarmiam mm caly czas.
Ale od pierwszych dni maly tak ma z kupkami.
Dziewczyny synek ktora ze mna lezala co chwile walil kupy a moj nie spotkalam ja na bioderkach i mowila ze nic sie nie zmienilo w tej kwestii:)
Jestem w szoku wypilam do poludnia ta saszetke pojechalismy na zakupy a ogolnie juz minely z dwie godz niecale od karmienia do poludnia.
Wrocilismy malego rozebralam zasnal, a ja mowie zaraz mi cycki rozwali i oczy oboje zrobilismy jak sciagnelam na raz 240 ml pokarmu!!!

Betka mowilam :) mi też super pomogly moze sprobuj ograniczyc mm ?
To.moja w szpitalu tez co chwile, pozniej byly problemy, a teraz odpukac znow co chwile, ale przybiera na wadze ładnie. Dziś mi młoda nawet wlosy ppfarbowac pozwolila :)

reklama
Do góry