reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

No pajace male juz wlasnie zamowilam dwa na 68 i dwa na 74 na zaś wieksze:p klopsiki nasze.
Jeszcze dresiki czy tam polspiochy 62 to ok ale body albo bluzki male wszystko musze na 68 ubierac :)

reklama
Beata ja miałam kilka rzeczy z Ewa Klucze i polecam chociaż niestety drogie... Ale ja bardziej polecam tę grubsze rzeczy od niej bo pajace itp takie standardowe choć ładne ;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

Wole od niej kupic pajace niz jak dotychczas w kilkupaku z np smyka bo jakosc nie do porownania wiec wole dolozyc niz kupic szmatki:)

Ja wszystkie pajace mam z next są super wykonane z grubej miękkiej bawełny oczywiście każdy na wykręcanie łapki aby młody się nie drapał Dziś spaliśmy od 22 do 3 czyli już całkiem fajna drzemkę w nocy robi

Ja na Mikołaja dla synka mam zestaw bodziakow w roz. 68, spodenki dresowe i książeczki kontrastowe :)
A co do pampersow, my używamy na noc Premium Care a w dzień pieluszki z Lidla. Póki co mamy 2, ale mały ma już prawie 6 kg i jak dokonczymy stare paczki, przechodzimy na 3.
Testowalam też dady, ale moim zdaniem są o wiele mniej chłonne niż lidlowskie.

Ja mam body ze smyka hm i 5 10 15 i kilka z kapphal. Muszę przyznać, że jakośc najlepsza wedlug mnie w kapphalu i 5 10 15. My dziś mialysmy tylko jedną pobudke zatym to juz o 8 wstalysmy

reklama
A moj w drugą stronę, 8-10 kup wali dziennie. Nic dziwnego ze powoli przybiera na wadze jak to mleko przelatuje przez niego.
Mom moze w aptece cos poradzą.
Ja mam pampersy i pieluchy z aldi ( 2 razy tańsze a tez robione przez pampers)
Mały wczoraj przespał cały dzien i cała noc, budził sie tylko na jedzenie i spał dalej. Juz zaczęłam sie martwić ale w koncu wstał i sie cieszy:)

Do góry