reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Mój synek jeszcze zaciska ale na czas żeby przestać :-) zresztą każde dziecko rozwija się w innym tempie i nie ma co się innymi wzorować bo można się wpędzić w nerwice :-) zawsze zanim zaczniemy się martwić trzeba wyłączyć wujka Google i zapytać lekarza :-)

A my dziś niestety mamy potwierdzenie, że mały ma przepuklinę pępka :-( póki co mamy mu przykleić 5 zł i tak ma chodzić, do tego często ma leżeć na brzuszku i uniknąć mamy dużego płaczu. Jest szansa, że do 3 ms się samo wchłonie. Jutro przyjdą specjalne plastry ale nie wiem czy je użyjemy bo mają pomóc bardzo mocny klej który ciężko się ściąga, wiec pewnie będzie chodził z 5;-)

Napisane na C6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja dziwnym trafem odrazu po urodzeniu wyglądałam jak przed ciąża waga cala zeszła odrazu do 65

niepotrzebnie się martwiłam o wisząca skore rozstępy i wagę matka natura jakoś zadziałała i nie mam z tym żadnych problemów

Ani woda ani herbatki mojej nie pomagaja niby jest na piersi ale po 5 dniach bardzo ją meczy brzuch. Dzisiaj zadziałał czopek i dziecko od razu szczęśliwe

Co do wagi to mi tez jeszcze prawie 5 zostalo ale ja i przed ciążą przytylam i nie wiem czy kiedykolwiek wrócę do swojej wagi ale nie czuję się z tym bardzo źle. Po nowym roku chcę zacząć fitness moze pomoze. Najgorzej ze Mala ma 10 tygodni a ja mam już drugi raz okres:-(

reklama
Do góry